Alpári Gnác Creative Commons License 2009.10.07 0 0 49980

Alma egy kinemondd, nem akarom a jelzőimet rá pazarolni, ez a retkes büdös kurva még ennyit sem érdemel. Na, mégis majdnem kimondtam:)

Egyébként 4 nap már eltelt a szabadságából, tehát mintegy 10 nappal a szabadság előtt méltóztatott az úri nyaralási igényét bejelenteni. És Sándor ahelyett, hogy visszakézből úgy verné szájon, hogy kiszaltózzon az ablakon, még győzködi.

Hülye volt ez mindig, én korábban is mondtam...

Jánosék lakása most egyszeriben a főbérlőké. Korábban Helga egy rokonáé, még korábban az anyjáé volt. Arról nem beszélve, hogy akárkié, az nem főbérlő, hanem tulajdonos.

Mindazonáltal János véletlenül elfogadható kompromisszumot kínált, bár persze Kutyát kellett volna a bánatos jó édes anyjába zavarnia, nem tudom, Helga mit hisztizik. Biztos már a korpás hajú lovag után epekedik:)

GG nem politizál, csak beledolgozott a médiaizébe.

Hát ha politizálás nélkül dolgozik bele, akkor elég butácska...

Ezt, hogy van velem ez meg az, itt minden szereplő kivétel nélkül használja. Én még soha senkitől nem hallottam...

Ettől a keccsölős brigádtól mindig dobok egy hátast:)

Most egy hűtővel szenvednek, mintha legalábbis egy trezor lenne.

Egy hűtő az könnyű, gyakorlatilag egy üres doboz, rajta egy kompresszor. És hiába van rajta piktogrammal is, hogy állítva kell szállítani, hátha nem tudnak olvasni, azért csak fektetve van a kocsin...

Góliát meg hova írja a nevet arra a számlára? Ez hülye?

És Feri valóban kommunista:)

Etus mond két szót és Virág megnyugszik. "Ül! Nyugszik!"

Igaz, hogy előtte pont Etus kúrja fel az agyát mindig, de még ezt is meg kell köszönni:)

Etus nyaralási programja egy korabeli KISZ-kirándulással ér fel. Barátkozás baráti fiatalokkal... Azokon is pompásan berúgott mindig mindenki:)

Te idióta fasz Kutya, hogy az ég borulna rád, te barom!

Nem a két fiatal feledkezett meg a szaros pénzedről, hanem elsősorban a lakás tulajdonosa, másodsorban te.

Nektek, két hülyének kell ezt lerendezni, nem másokat baszogatni, kretén!

Na, ennyit mára...:)