Dotis Creative Commons License 2009.10.06 0 0 1487

Ja, én errõl beszélek. Úgy emlékszem, az AVI csak egy óra volt, ez meg elsõ blikkre a teljes koncert (nem néztem utána), a nyitó No Son Of Mine-t hiányoltam csak. Szerintem úgy készült, hogy valaki felvette anno a tévébõl szar VHS-re, és arról digizték be mostanában. A kép viszonylag életlen, tompa és VHS-zajos. Persze még mindig jobb, mint egy audience-felvétel.

Elvileg van rajta 5.1-es és DTS hang is, ezt berendezés híján nem tudtam lecsekkolni, de csodálkoznék, ha korrekt lenne. Ugyanis a sztereó hang elég gáz: néha egészen tûrhetõ, de általában úgy szól, mint egy 160 kbs-os mp3. Ja és mono, vagy legalábbis olyan szûk a panoráma, mintha mono lenne. Ráadásul helyenként a VHS sztereó hangsávja megszûnt, és a vacak, zajos mono hangsávra váltottak a digizésnél. Mindezt csak gyors belehallgatás után mondom, két hónapja megvan a lemez, de még nem volt idõm elmélyedni benne. (Ez nem a kiadvány értékét jelzi, hanem az én állapotomat.)

Azt reméltem, valaki kiprivatizálta a felvételt a lendzsi tévébõl, és olyasmi lesz, mint ami a boxsetben megjelent belõle, vagy legalább olyan, mint mondjuk a Duke's Travels In London. Sajna jóval gyengébb minõség, ezzel együtt nagyon örülök, hogy megvan, mert szeretem a CAS-korszakot, és abból összességében még mindig ez a legteljesebb élvezhetõ minõségû anyag. Arról nem is beszélve, hogy amennyire én tudom, ez volt a turné legjobb koncertje.

Előzmény: Markov (1485)