COMBINO SUPRA NF12B Creative Commons License 2009.10.05 0 0 137

"Kérdezem: Nem bírjuk ki a Nyugati tér és Margitsziget közvetett kapcsolatát, felújítás alatt? Tűrtünk már ennél rosszabbat is!"
 

Tudom, a Szabadság híd felújításánál, a Fővám tér elérése. Elég szerencsétlenül lett megoldva a dolog, de be kell látni, hogy az nagyságrendekkel bonyolultabb forgalomtechnikai feladat volt. Ez esetben meg szinte szvsz kiált a megoldás. Szerinted nem lenne értelme, szerintem meg legalább egy kísérletet megérne.

 

"Kérdeznék mást is: Ami a felújítás alatt sem megoldott, de korábban sem volt közvetlen kapcsolat Moszkva tér és Margitsziget között akadálymentesen! Még a Margit híd budai hídfőtől sem (gyaloglás nélkül). Nah, ezt kellene "megnyitni"."

Ez kétségtelenül igaz, de én pl. ekkor (mozgássérült vagyok/ nehezen mozgó idős vagyok) elmennék Budáról is a Nyugati térig, ahonnan a szintén alacsonypadlós 26-ossal tudok a Szigetre eljutni. Tudom, hogy kicsit kerülő, de a lehetőség mégiscsak biztosított, ugyanis ha én nehezen mozgó vagyok, akkor jelen körülmények között be kell vállalnom ezt a kis oda-vissza utat. Természetesen, amit most leírtam, az a Margit híd felújítása előtti állapotokra vonatkozik.

Előzmény: * * BPO-700 * * (135)