lehet hogy ugyanazt használtuk, mert nagyon hasonló a két kapcsoló, eredetileg az enyémen is volt egy hosszú kar a kapcsoló fölött, de azt kiszedtem mert
a "koncepcióba "nem kellett
az aksik töltöttségére visszajelzés, illetve a bekapcsolt állapotot visszajelzés nagyon hiányzik, valahányszor hosszabb útra indulok izgulás tárgya hogy vajon nem fogom-e mélykisütésbe vinni, a "főkapcsoló" meg nem kulcsos, ha leteszem valahova azon kell idegeskedni nem fogja-e egy hülyegyerek bekapcsolni, aztán elszaladni a beinduló motorhang hatására, én meg mire kiérnék leég a motor
ráadásul ez a kapcsoló gyengébb mint a mikrokapcsoló, és be tud állni, ránézésre nem lehet tudni hogy be van-e kapcsolva vagy sem, az árammérőn látom hogy folyik áram vagy sem, de jó lenne egy led ami külön a főkapcsoló állását jelzi függetlenül attól hogy máshol van-e szakadás a rendszerben
mivel az egész cucc csúcsban is max 200Wot tud, gyakorlatilag full gázon is épp csak elhajtja a gépet, emiatt nincs értelme vezérlőre pénzt kiadnom, ez egyelőre segédhajtásként üzemel, könnyebb tőle tekerni, ahoz hogy ezen változtatni tudjak, más motorokat kéne beszerezni, és azokhoz új mechanikát kiépíteni etc
pl. egyik indexes cikkben láttam dodzsem motorokat, azok áttétel nélkül vannak beépítve a dodzsem aljába, kb 6-7centis átmérővel és külső, gumírozott forgórésszel
olyan kéne (majd ha lesz pénzem, az most fél évig tutira nem lesz)