Bazsa72 Creative Commons License 2009.10.04 0 0 201

Sziasztok!

Valamikor 1 évvel ezelőtt láttam ezt a fórumot, mert böngésztem erre-arra, mivel megfordult a fejemben egy ismerősöm tanácsára, hogy elkezdjem a méhészkedést. Tőle vásároltam a mézet. Aztán bénaságom miatt, vagy csak nem foglalkoztam eleget a dologgal, nem találtam rá, pedig keresgéltem újra/a fórumot/. Most mikor megleltem, nagyon örültem neki, azonnal be is regisztráltam, mert az elhatározás is teljesen beérett. Aztán amióta regisztráltam alig történik valami, nem írtok, nem tárgyaltok a méhészkedésről. :(

A kaposvári fesztivált pénteken végigfutottam, ugyanis itt lakom. Úgy gondoltam, hogy több méhészettel kapcsolatos dolog lesz, igaz mézfesztivál volt. Ami jó történt, hogy megtudtam, hamarosan indul a tanfolyam, ahova jelentkeztem.

Van 1 családom a hétvégi házikómnál, aztán most kaptam még kettőt, azokat később viszem haza, mert közel laktak eddig a kertemhez, azt tanácsolták, hogy addig ne vigyem amíg mozgolódnak. Hosszan tudnék írni az elkövetett hibáimról, tanácsot kérni, de egyenlőre nem akarok, mert így is kicsit hosszúra sikerült ez a hozzászólás. Üdvözlök mindenkit. Hűséges látogatója leszek az oldalnak. Bazsa72