hancsi78 Creative Commons License 2009.10.04 0 0 7560
Elsőnek is nagyon szépen köszönöm az eredményeket, mondhatni kincseket adtál számomra pár szép szóért és észrevételért!

A megjegyzésedre reagálva alapvetően a normális énem szokott az általam használt nicknév mögé bújni (ami persze megegyezik az ismerőseim által rám akasztott becenevemmel) valahogy én ilyen lettem a számítógép mögött, de úgy érzem ilyen vagyok az életben is. Persze itt jön egy kis bökkenő, van egy dolog ami merőben megváltoztatta az életemet vagy 15 éve, elkezdetem meccsre járni, na nem csak úgy divatból, hanem mert kezembe akadt pár cikk az akkor még létező Focivilág c. újságból, melyben pár oldalon mindig foglalkoztak a honi és külföldi lelátói élettel (többek között közös ismerősünk Sándor Misi), ez engem akkor annyira magával ragadott hogy azóta sem enged el! Azóta mint "ultra" élem az életem, minden pozitív és negatív velejárójával, így néha megesik hogy páran nem azzal a "normális fórumozóval" találkoznak akivel most te is megismerkedtél a nagy interneten (példának okáért az Anfielden mögöttem leülni szándékozóknak minden lehettem csak éppen normális nem).

Ez a fórumosdi egyébként igazából nem az én világom én a lelátón érzem igazán otthon magam, de mivel egy ideje nem élek Magyarországon így nem marad más mint hogy túlnyomórészt a neten kövessem az engem érdeklő eseményeket! Itt meg a szokásos olvasgatás után most úgy érestem én is hozzászólok pár engem is érintő témában.

Na, úgy érzem egy kicsit túlragadtattam magam és ez nem is ide tartozik, úgyhogy köszi még egyszer az eredményeket és bocs az offért!