Törölt nick Creative Commons License 2009.09.29 0 0 99
a cikkben közölt nevek, adatok az interneten lekérdezhetőek.
eredeti angol nyelvű cikk: http://www.unfictional.com/jos.....e-westwood

fordítás:
Joseph Moshe (MOSSAD mikrobiológus)
„A sertésinfluenza elleni oltás biofegyver”

Mára az MSM nem szól többet erről a témáról. Tegnap még azt akarták, hogy elhiggyük, hogy Joseph Moshe egy őrült és terrorista, akit azért kaptak el, mert fel akarta robbantani a Fehér Házat. Elfogatásával kapcsolatban egy érdekes részlet (a „Westwood zsákutca”), hogy immunisnak tűnt az 5 doboz könnygázra, és az 5 ballon törvényileg engedélyezett paprika gázra, amit az arcába pumpáltak. Rendkívül nyugodtan ülve maradt az autójában, miként azt az elfogatásakor készített videofelvétel mutatja.

Dr. A. True Ott a Republic Broadcasting sugározta élő rádióshow-ba hívta meg Moshe Professzort – aki olyan mikrobiológusként mutatkozott be, aki az Államokbeli Ügyészségnek bizonyítékokkal akar szolgálni arról, hogy a H1N1 sertésinzluenza szennyezett oltóanyagait a Baxter BioPharma Solutions készítette. Azt állította, hogy a Baxter ukrainai laboratóriuma valójában biofegyvereket állított elő, amit oltóanyagnak állítottak be. Állítása szerint a vakcia olyan adjuvánst (egyfajta adalékanyag) tartalmazott, melyet az immunrendszer legyengítésére fejlesztettek ki, illetve tartalmazta az 1918-as spanyolnátha járványért felelős vírus másolatát, mely globális megbetegedéseket és tömeghalált okozott.

A források elmondják, hogy Bar-Joseph Moshe semmilyen veszéllyel nem fenyegette az elnököt vagy a Fehér Házat. Nem említett semmilyen bombatámadást. Ugyanakkor informálta a Fehér Házat, hogy szándékában áll nyilvánosság elé vinni ezt az információt. Amikor a háza előtt meglátta az egyenruhás embereket, attól félve, hogy az FBI meggátolja majd ebben, néhány tulajdonát az autóba pakolva – izraeli kettősállampolgárként – az izraeli nagykövetségre akart menni, aminek a közelében lévő szövetségi épületnél végül elfogták. Az FBI és a bomba osztag megakadályozta abban, hogy elérhessen oda. Ki ez az ember? A biomedexperts.com-on megtalálható profiljában azt mondja, hogy növénybetegség kutató, neve alatt számos olyan publikációval, melyek a vírusok genetikai manipulációjával foglalkoznak. Fényképes bizonyítéka annak, hogy Moshe az, akinek mondja magát, itt található: here.

Joseph Moshét elfogatása után hamarosan Izrealbe küldték/vagy engedték. Azóta semmit nem tudni róla. Nem a Titkos Szolgálatot vonták be kaliforniai házának megfigyelésébe. Ezt az FBI végezte, aki elrendelte feltartóztatását és elfogatását. Egy az elfogatásához küldött nagy fekete autó tetejére egy mikrohullámú fegyvert szereltek, ami feltehetőleg tönkretette Moshe autójában lévő elektronikus berendezéseket és kommunikációs készülékeket, melyeket a média értesítésére, vagy segítségkérésre használhatott volna.

Moshere nem volt olyan hatással a gáz és a paprika spray, mint másokra, mert Mossad-beli képzésének következtében immunitással rendelkezett az ilyen fegyverekkel szemben. Moshet nem bilincselték meg, mert nem vették őrizetbe.

Mindez úgy hangzik, mint egy összeesküvés elmélet? Minden bizonnyal. A források ritkaságának, és névtelenségének következtében el is hessegetnénk mindezt, ha éppen nem állna ott néhány kellemetlen tény: a Baxter Pharmaceuticalt elkapták és megállították abban, hogy halálos biológiai fegyverként genetikailag kifejlesztett élő H5N1 madárinfluenza vakcinát terjesztettek világszerte emberi oltásra. Ez csupán néhány hónappal ezelőtt történt. És csupán a szerencsén múlott a globális katasztrófa elkerülése.

A Baxter International Inc. élő, genetikailag kifejlesztett madárinfluenza vírusokat kevert oltóanyagba, amit 18 országba szállítottak. Puszta szerencse volt, hogy egy cseh laboratórium úgy döntött, hogy leteszteli a vakcinát egy tucat vadászgörényen, melyek napokon belül mind elpusztultak. A WHO-t értesítették , és magakadályozták a katasztrófát. A Baxter részéről világos a szándékosság ténye, hiszen BS3 laboratórium, azaz 3-as fokozatú a bio-biztonság. A Baxter beismerte a „hibát”. Ilyen monumentális melléfogás ezen a szinten teljességgel lehetetlen. Sok biztonsági rendszert kellett volna szabotálni, sok kulcsembert lefizetni. Ezt egyszerűen nem lehet megtenni belső irányítás nélkül. Nem arról van szó, hogy a rossz ampullát küldték ki, hanem biofegyver ágensek gallonjainak tucatjait gyártották le (genetikailag kifejlesztett H5N1/ madárinfluenzát), amit „oltásként” küldtek ki.

Baxter teljesen tudatában volt annak, hogy a vakcina halálos, mivel egy évvel korábban letesztelték néhány száz lengyel hajléktalanon, melynek eredményeként több tucat elhunyt.

Hol van a kutya elásva? Nos, a Baxtert jelenleg oltóanyagoknak általuk tömeggyilkosság céljából előállított bilógiai fegyverekkel való szándékos, ismételt szennyezéséért perelik. A vádirat itt: http://www.unfictional.com/pdf/baxter-lawsuit.pdf (PDF) Néhány fura őrülttől? Nem igazán: Jane Burgmeister tapasztalt, tiszteletben álló újságíró. Nem ő az egyedüli, aki a Baxtert pereli globális emberirtás megtervezésében és kivitelezésében. Mások is vádiratokat töltenek ki. Alapos kutatással végzett vádirat itt: http://www.unfictional.com/pdf.....eapons.pdf (PDF).

A motiváció? Ez utóbbi vádirat rámutat erre. Hallottál valaha a Georgia Guidestone-ról (Georgia iránykövek)? Ez egy hatalmas emlékmű, amit tele van szabadkőműves szimbólumokkal, s több millió dollárba került. Egy ismeretlen nagyhatalmú elit állíttatta (multimilliárdosok, elegendő befolyással, hogy ott állítsanak emlékművet, ahol csak akarnak – nyilvánvalóan) 30 évvel ezelőtt. Egy alternatív „tíz parancsolattal” szolgál, melyek közül az első a föld színéről hat és fél milliárd embernek az eltűntetése. Fél milliárd maradna. Ez egy olyan lakosságszám, amit a bolygó korlátlanul el tud tartani, így a Rothschildek és a Rockefellerek leszármazottai korlátlanul békében és bőségben élhetnek. Rabszolgákra szükség van, hogy megteremtsék a luxust, és 500 millió pedig jól meglesz. De hogyan lehetne megölni a világ nagy részét?
A bolygó biológiai fegyverrel való oltása közel 100%-os halálozási aránnyal elintézheti a kérdést. A Baxter egyaránt szolgálhat a biológiai fegyverrel, és az ehhez való vakcinával is a „civilizált” nyugati emberek számára. Az eredmény: kifoszthatjuk Afrikát, nincs többé vetélytárs Délkelet-Ázsiából, az olaj a mi rendelkezésünkre áll, és csupán a nyugati és talán a kínai „birkanyáj” marad.
Rockefeller egy U.N. vacsorán ezeket mondta: „Egy globális átalakulás szélén vagyunk. Csupán a megfelelő fő krízisre van szükségünk, és a nemzetek el fogják fogadni az Új Világrendet.” PNAC valami hasonlót mondott közvetlen 9/11 előtt.