matika82 Creative Commons License 2009.09.29 0 0 56363

 

 Sziasztok.

 Csak egy pár napja nem jártam itt és máris mennyi minden történt. Jobbnál jobb képek kerültek fel. Nagyon aranyosak a kutyák, imádom nézegetni ezeket a képeket.

 Manónak eddig még nem könnyezett a szeme. Nem igazán kényes tipus, szerencsére, mert tömbházban lakunk de elég gyakran vagyunk vidéken is, mindkét helyen jól beilleszkedik. 

  Most 1- én lesz hat hónapos. Valaki megtudja mondani kb. mennyi idős kórban tüzel előszőr? A dokink azt mondta, hogy hamarosan bekövetkezhet.

  Amíg kisebb volt a fülét kellett elég gyakran pucoljuk, de mostmár az is kimaradt.

 Nagyon értelmes kis kutyus, de amit a lakásban megcsinál azt az utcán nem hajlandó. Bent leül, lefekszik és visszahozza az eldobott játékot, viszont kint mindezekre nem hajlandó. Talán ott elvonja a figyelmét egyéb dolog. Nagyon küzdök ez ellen.

 Mindannyiotoknak szeretnék válaszolni, de egyszerűen nincs annyi időm ezért csak így egyben írok.

 Ja majdnem elfelejtem leírni az utóbbi gondot amit elég jól kezeltem, legalábbis úgy látszik sikeres volt. A múlt héten több alkalommal éjszaka felköltött minden ok nélkül, lehet ha csak magányos volt a földön, ott alszik egy plüss macival és egy plüss párnával. Amikor ez többször megismétlődött nem tudtam mit tegyek. Egyszer csak egy ilyen alkalomkor kiraktam az előszobába macistól és párnástól együtt. Na ezt megcsináltam kétszer és azóta csendben van éjszaka, hagy aludni is csak nehogy kipakoljam.

 Vettünk furminátort, meg vagyok vele elégedve, tényleg jól kiszedi a szőrt ami nem odavaló már. Csak éppen még Manó kell hozzászokjon a kezeléshez.

 További szép napot nektek.