trikó Creative Commons License 2009.09.28 0 0 30
Sziasztok!

Pontosítanék. Mamár többféle technika áll rendelkezésre. Dolgozunk szárazon és nedvesen rakható fóliával is. Mindkettőben létezik kiállítási, rövidre tervezett, tartós és nagyon tartós, illetve beltéri és kültéri visszaszedhető fólia is. Utóbbiak speciális változata a maszkoló.
Ebből pl kivágjuk negatívban a betűket, mintát, és lehet fújni a dekort, tetkót, lajstromjelet, vagy bármit bármilyen járműre. Utasgépeken is megmarad a dekofólia +/- 80 fokon, és 1000km/h menetszélben. A jobb fóliák 3D-ben rakhatók, szegecselésre is pl.

Ami tény, minden felhasználáshoz megvannak az odaillő fóliatípusok. A felületet jól kell előkészíteni, és fontos a megfelelő utókezelés, ami nem a felrakó hibája szokott lenni, hanem a józeré... (a tökéletes eredményhez egy napig föccsenő víz sem érheti a fóliát, alkalmifolyóvíz (mosás) egy hétig, vízvonal alatti elhelyezés esetén érdemes mégtöbbet várni. Hőkamrával, hőfúvóval gyorsítható a történet.) A dolog ára mamár sokkal kedvezőbb, mint pár éve. Egy doboz festék árából megvan a fóliás felirat is :)

Ha bárkinek segítség kell, szóljatok priviben, vagy kérdezzetek itt, de nem szeretnék direktben reklámozni.

Üdv: trikó
Előzmény: GPS (28)