Hepatithos Creative Commons License 2009.09.25 0 0 2228
"Nem igazán találtam olyan eszközt, ami méltó vetélytársa lenne a minidisc decknek (vagy akár a hordozhatónak) használhatóságban és árban. Valójában nagyon sajnálom, hogy az élet kiszorította az MD-t a piacról."

Csak ezt a használhatóságot ne mondtad volna. A minidisc egyetlen előnye, a kiváló hangminőség/ár arány, a használhatósága csapnivaló. kezdve azzal, hogy csak a legutolsóü fejlesztésű csúcskészülék tudja azt, ami egy hangfelvevőtől minimálisan elvárható, hogy a felvett anyaggal azt kezdj amit akarsz egy standard formátumban. És ez ma sem olcsó, ilyet nem valószínű, hogy kapsz ajándékba.

A régebbi (sony) készülékeknek pedig, túl azon, hogy egy buta üzletpolitika következtében szándékoltan felhasználó ellenesek e tekintetben, az interfésze is igen dadogós, lehet hogy van olyan ügyeskezű bábosgyerek, aki ezen túl teszi magát, de én ma már 4-5 évi minidisc használattal a hátam mögött se úszok megy káromkodás nélkül egyetlen bekapcsolást sem. Mutass mégegy audio eszközt, ami kikapcsolás után az összes felvételi beállitást elfelejti, amelyeknek egy része stop, egy másik része csak pause állapotban elérhető....

és akkor nem emlitettem a hihetetlenül sérülékeny mechanikát - 3 készüléket tönkretettem már, pedig nagyon vigyáztam rájuk. Mostmár azt mondom, ha ez tönkremegy, ez lesz az utolsó, de most kértem valakit, hogy hozzon japánból egy ilyen edirol kütyüt, ha összejön, már előtte felajánlom számotokra. én is egy MD-t.
Előzmény: Törölt nick (2222)