paljoc Creative Commons License 2009.09.22 0 0 53492

Én sem vagyok 100% Arabica kedvelő, sokkal jobban ízlettek eddig a 20-30%, vagy akár több robustát is tartalmazó blendek!

 

De lassan összebarátkozva ezzel a karos géppel, olyan gyönyörű mogyoróbarna crema van a 100% Arabica kávé tetején, hogy csak lesek, pedig a dupla szűrőkosárral játszadozom szimpla híján, ami SID szerint nem az igazi!

A citrompótló íz is eltűnt, kifejezetten kellemessé vált, ez a nekem az eddig vett kávéimhoz képest jóval sötétebb, szinte fekete pörkölésű etióp kávé!

A fejmelegítő csapolás tökéletes a csészék pillanatok alatti forróvá varázsolásához, nem kell a mikrosütővel tökörészni!

A Gaggiát azóta be sem kapcsoltam, reggel is ezzel húzom a kávét! A nyomásszabályzó szépen kapcsolgat, a mérő eligazítást ad a teendőkről, szóval nem kell annyira figyelni, hol tart a fűtés! Egyszerű és nagyszerű kis masina, az én igényeimnek tökéletesen megfelelő kávé hétköznapi rendszerességgel való elkészítésére is alkalmas!

Azért kíváncsi lennék, hogy a tesztelők mit szólnának a közreműködésemmel előállított produktumához, de talán hamarosan ezt is megtudjuk....;-)))

 

 

Előzmény: yeahhh (53483)