noway: 98-11-27 18:34 Beírásod után már minden világos számomra. IMHO az volt az igazi vitaindító (ez az utánna levő válaszok minőségéből is kitűnik). Lényegileg egyetértek veled az ott felsorolt dolgokban.
A témáról már több terjedelmes hozzászólást tettem az ajánlott topicokban, akit esetleg érdekel nézze meg ott.
Nem bírom kihagyni a választ >;-], nemeslelkű Arkadia cuci számára(98-11-27 15:47), hacsak nem húzott el végleg. Bocsi...
"Kedves Korx - to USA!"
Először is, ha egy kicsit is otthon lennél, ebben a világban, tudhatnád, hogy az e-mail cím nem feltétlenül mutatja meg az user földrajzi elhelyezkedését, kb. 2 perc alatt lehetsz te is Arkadia@usa.net, ha akarsz.
"Sajnálom, hogy megbántottunk,
de a füttyentés azért nem esett túl jól."
Nem bántottatok meg, csak fájt egy kicsit, amikor homlokon csaptam magam a beírásotok után.
A füttyentés nem kifütyülést jelentett, hanem elismerést: ritkán találkozik az ember egy ilyen sokatmondó nevű szervezettel (hát még ilyen információdús homepagéval). (A fenébe most látom, hogy lemaradtam a buliról)
"Mond neked valamit az a szó, hogy Emberség?
Most tedd mellé az Születésszabályozás szót.
A kettő nem igazan egyeztethető össze."
Igen mond nekem valamit az Emberség szó és jól el tudom képzelni a Születésszabályozás szó mellett.
Neked mond valamit az Emberiség szó?
Na és hogyan fér meg szerinted a Jövő szó mellett? (Nehogy válaszolj, költői kérdés)
"Bocs, hogy betévedtünk ide, és véletlenül
véleményt nyilvánítottunk."
Örülök, hogy betévedtetek ide. Olvassatok el mindent és gondolkodjatok el mindenen.
"Kérdezd meg a kertészt, ugye lebetonozhatod
kedvenc virágyágyását, mert te szebb műanyagvirágokat szánsz a helyére?"
Szép metafora lenne, ha tudnám azonosítani a dolgokat. Ki a kertész? Mi a beton? Mi a virágágyás? Mi a műanyag virág? (Ne válaszolj, offtopic lenne (esetleg e-mailbe, tudod az usába))
Mindenesetre maradjunk a stílusnál: Kérdezd meg a kertészt, miért kell metszeni a gyümölcsfákat!
"Ha ezt mi innen Pestről nehezményezzük,
az miért ekkor nagy baj?"
Én meg innen Peströl válaszolom, hogy nem baj.
"Te talán az ismert génsebész vagy?"
Nem. (mér' úgy nézek ki?)
"Utoljára is, de sajnáljuk, hogy szóltunk."
Üsse kő...
"Mindenkinek joga van ÉLNI, úgy, ahogy.
Az az élők dolga, hogy ha már élnek,
minél JOBBAN."
Na nézd már! Ezzel a két mondattal többé-kevésbé egyetértek. De hogyan jön ez ehhez a témához? (Inkább ne válaszolj...)