ati86 Creative Commons License 2009.09.22 0 0 572
276. rész - Soha ne mond...soha
Rendezte: Cliff Fenneman

Jockey: újabb aljas húzásokra készül. NEm díjazza, hogy Clayton Farlow southforki házukba hozták, miután gyilkossággal vádolják. Anyjának próbálja magyarázni, hogy Claytonnak nincs itt helye. Összetalálkozik később Lorellel, aki tudatja vele, semmilyen szexuális kapcsolata nem volt Claytonnal, s Jockey lenne az utolsó, akivel lefeküdne. Jockey ebben nem biztos. Kéősbb meglátogatja Kimberly az irodájában. Elmondja neki, már nem érdekli, hogy elvegye feleségül, csak hagyja békén az apját. A férfi azonban nem óhajt visszakozni, s nyílt háborúra szólít fel, melyben kifejti, a végén ő győz. Kimberly nem olyan biztos ebben.

Bobby: üzleti ügyei és Kay Dallasba szólítja. Egy leköszönő szenátorral tárgyal, aki jó kapcsolatot ápolt egykor Jockkal. Nem kevesebbet kér Bobbytól, minthogy vegyen neki egy szép villát Skóciába, cserébe megkapja a jogot a Ewing név használatára. Bobby nyílt zsarolásnak tekinti, de nem utasítja issza rögtön az ajánlatot. Bár Kay társaságában igen jól érzi magát, állandóan csak a szenátor "kérése" körül járnak gondolatai. Mikor Claytont óvadék ellenében szabadlábra helyezik, ő is ott van mellette, s anyja mellett. Talán ő az egyetlen, aki meg van győződve arról, hogy Clayton igazat mondott Lorelről.

Samantha: Egy alkalommal Aprillel ebédel, s elmeséli neki, hogy Pearce és ő közte már komolyabb dolog is van, eltűnése ezért aggasztja annyira. April biztosítja, hogy nem a nő miatt kellett elmennie, hanem más nyomós oka volt rá. Később rátérnek Jockeyra, s April úgy gondolja, mostmár kitart Jockey mellett, Samantha azonban el akarja érni, hogy vesztesen kerüljön ki férje a küzdelemből. Végre találkozik Nicholas Pearce-szel. Nick elnézést kér azért, mert hetekig nem láthatta őt, de ugyanakkor leszögezi, súlyos családi problémák szólították el. Samantha próbál hinni neki, s Nick biztosítja a nőt, ha a veszély elmúlik, mindent elmesél neki.

Cliff: továbbra is gyógyszereken él. Váratlanul meglátogatja Casey Denault, s üzleti ajánlattal áll elő. Denault szeretné, ha Cliff megtartaná részvényeit, hogy azt Jockey ellen fordíthassák később. Cliffnek nem tetszik az ölet, gondolkodási időt kér. Később Kimberly keresi meg őt ugyanebben az ügyben, s közli vele, apja minél hamarabb szeretne vele találkozni. Cliff nem akar beszállni a Jockey és Kimberly apja közötti küzdelembe, végül azonban elmegy a találkozóra. A West Star vezetője leszögezi álláspontját, s azt, hogy sürgősen szövetségest kell találnia. Cliff ekkor jön rá, mire is használnák, s nem kér belőle a továbbiakban.

Ellie: Bobbyval mentek be Claytonért. Továbbra sem akar hinni férjének, s ezt még Jockey kukacoskodása is erősíti. Ellie azonban leszögezi, ha ez a félrelépés igaz is, még mindig ezerszer különb ember, mint saját fia. Egyik nap felkeresi Lorel, aki tudatja Ellie-vel, semmi sem történt közte s Clayton között, az idősödő férfi csak egy kis színfoltra, megerősítésre vágyott életében. Ellie folyamatosan ellenkezni akar, de ellenállása kezd letörni, mikor látja, a nő valószínűleg nem hazudik.

Clayton: nagyon hálás, amiért letették az óvadékot a tárgyalásig. Az egész család előtt akarta megköszönni, de csak a szűk családi körben tudta ezt megtenni, ugyanis Bobby már Washingtonban tartózkodik.

Ray: egyedül érzi magát a hatalmas házban. Egy nap telefonhívás zökkenti ki a megszokott kerékvágásból, s a defektes nő keresi. Szeretne vele találkozni, de Ray szerint nem lenne túl jó ötlet. Végül a nő személyesen keresi fel otthonában, s együtt költenek el egy finom vacsorát. Ray akkor hallja Jennától a nem túl jó hírt. Nem lehet tudni, mikor jön haza Európából, mivel Charlie-val be akarják járni, s lehet, Naldo szüleinek is elviszi lányát megmutatni. Emiatt elszomorodik, s egyből kaphatóbb lesz egy kis esti kalandra.
Előzmény: ati86 (570)