Ide jöttem tanácsot kérni (szakmait) és meghallgatni van-e tapasztalata valakinek. Passz, nem mást! Egy két íráskényszerrel megáldott okostojás, minden ész érv nélkül, mielőtt bárki elmondta volna amire kíváncsi vagyok (és létre jött e topik) leugatott.
Véleményt lehet mondani ez is egy formája, de ezzel egyikőtök sem sokat segített.
A tervezési segédletük legalább 6db EMI jegyzőkönyvet tartalmaz. Tudtommal az EMI az egyetlen hivatalos, jogszabályokban is elfogadott minősítő intézet, tehát okosoknak lehet azt is minősíteniük. Ez vonatkozik a szabadalmi hivatalra is.
Überokos emberkének tartja itt az a pár magát aki kiosztott, de kérdezem én ennek melyik része volt szakmai? :)
Okoskodni nem nehéz. De érdemben kellőképpen megalapozott véleményt max 1-et kaptam. Azért mert valaki egy bizonyos dolgot istenít/fogad el, még másnak lehet más favoritja.
Az autótuningos videó minősíti a felületességedet az az oldal nem a tuningról szól. Ha ilyen körültekintően alapozod a véleményedet Hmmm...
Teszek egyébként nagy ívben hogy jó, vagy rosz reklám ez a gyártónak, én csak használni akarom a terméküket és ha jó akkor fogom is. Ész érvek és konkrét tapasztalatokat várok továbbra is. :) Például abból a 30 évből. Csak van olyan aki a 30 év alatt találkozott vele.
Egyébként lejártam mind a kettőt, a veklát és a thermo-t is. Egyik sem tudott nekem EMI-t küldeni. A Vekla-nál terméket sem kaptam csak mindenáron gyárat akartak építtetni velem. A Thermora legalább 4 helyen is ráakadtam az egyik ebből szlovák, de volt aki csak a német (osztrák) szórólapot lobogtatta miközben ő totál badarságokat beszélt róla, tehát egy kukkot sem értett abból ami le volt írva.
Tehát ha lehet és kérhetném, valós ész érveket kérnék építő jelleggel a témához. A vélemények is érdekelnek, de csak ha alaposan alá van támasztva. Kis kultúrát ha szabadna és ez nem azt jelenti hogy csak dicséreteket fogadok el. :)
A reklámról csak annyit hogy míg nem estek nekem, ki sem írtam a nevét azthiszem.