sans souci Creative Commons License 2009.09.21 0 0 4
Óh, közben teljesen eltűntem, szerencsére (!) annyi más minden foglalkoztatott, hogy elfelejtettem válaszolni. Szó szerint nem tudom a mondatait idézni, de a lényeg az, hogy a munkálatok zaja (hogy kopácsolás-e vagy fűrészelés, nem igazán tudom) nagyon felerősödik, mert egyrészt a fül mellett történik minden, másrészt a koponyacsontok vezetik a hangot. Hogy miért 45 perc, nem tudom, ez kb. időtartam az ív megtörésére és porc kivételére.

Közben elvetettem a dolgot, mert egyvalaki, akinek adok a véleményére határozottan lebeszélt és elgondolkodtató dolgokat mondott, pl. egy váratlan szepszis felléphet. Ennek ugyan mindig megvan a kockázata bármilyen beavatkozásnál, de ha muszáj kockáztatni, az más. Másrészt van egy alapbetegségem, nagyon sokat kínlódok vele, injekciózom magam, állandóan orvoshoz járok, most éppen jobban vagyok, nem hívom ki magam ellen a sorsot, hiszek egyfajta felsőbb igazságszolgáltatásban.

És vicces volt, ahogy két másik őszinte barátnőm reagált: "ha már meg akarsz változtatni magadon valamit, inkább az orrodat; a füledet el tudod takarni a hajaddal." A másiknak csak elkezdtem felvezetni, hogy gondolkodok a plasztikai sebészeten, mire ő "meg akarod csináltatni a melleidet?"
Na szóval, a környezetem szemében talán nem is a fülem a legnagyobb hibám...:-) Mindent meg nem szabathatok át úgysem.
Előzmény: pobeda (3)