Dulifuli Creative Commons License 2009.09.21 0 0 269
Kedves LvT!

Kurucz Péternek nem az orgánumával van baj, hanem azzal, hogy nem normálisan beszél, legalábbis olyankor, amikor híreket mond. Nem tudom, hogy valamiféle kényszer hatására teszi-e ezt, vagy csak úgy gondolja, hogy így szebb és érthetőbb lesz a beszéde, de ha az utóbbi eset az igaz, akkor egész biztosra mondhatom, hogy nem sokan osztják a véleményét (hiszen még Téged is irritál).

Ami pedig az útszéli nyelvtiprást illeti, nem kötelező támogatni senkinek az ilyen minősítést, de szerintem bőven vannak olyanok, akik erre alaposan rászolgálnak.

A hozzászólásod utolsó része több okból nem állja meg a helyét. Egyrészt azért, mert ha tényleg úgy látod, hogy a 258-as hozzászólásban pontosan írtad le a nicknevemet, akkor jó lenne, ha felkeresnél egy szemészt vagy optikust. Másrészt azért, mert szerintem enonaig célja nem valaki nevének az elferdítése volt, hanem egy jelenséget próbált meg elnevezni valakiről, aki azt képviseli. Meglehet, hogy ebben az elnevezésben nem írta pontosan az illető nevét, de ezért mégis talán inkább a jelenségnek lenne oka megsértődni, ha képes lenne rá. Mint ahogy én sem sértődnék meg, ha valaki például "dulifulizást" emlegetne, rám célozva.
Előzmény: LvT (268)