PuPu Creative Commons License 2009.09.21 0 0 7792

Kellemes reggelt Lepkem!

Erste meg kell jegyeznem: szeszmentes ser megfelel szexmentes szerelemnek, - ez meg rettenetes, nemde?

Kellene ellene tenned s tennem, mert szexmentesen testeden csepp veres hegyek emelkedhetnek, kedved fekete lesz s rengeteget veszekedsz gyerekekkel neveldehelyen, - deellenben esetleg rendbeteszlek, ez esetben gyermekekre felnevet kerek gelb stern, Lepke nevetve lebben fel-le s kedves, s egy gyerek jegyzete sem lesz egyes...

Meglestem, merre tekergett Lepke s megleltem, de egyet nem sejt7ek, - e helyen mely pecsessel tekereghetett, mert egyesben nem serezget, ehhez egyebek kellenek, s rettenetes sejtelem kelt lelkemben...

Hehhh, de el fekete fellegekkel!

Kerekesemmel belementem egy levelesbe, - nem sebesen, mert bekkfele mentem, de el kellett menjek vele mesterhez, e gyeny lesz befejezve, - persze rengeteg cent lesz, fene egye...

Deellenben szeretlek s szertelen keretesek menjenek veled eszemben, ehhez nem kell elszenderednem, legfeljebb cseppet elmerengenem, mely kerek lehet feneked s kebled mely hegyes, - de kellemes lenne szertelegelnem...

De when, de when???

:O))))) 

Előzmény: ejropalepke (7791)