Fine Tune Creative Commons License 2009.09.19 0 0 384
Van benne valami. 20 évvel ezelőtt sem volt kiemelkedő, de azóta lepukkant rendesen. Persze az utcaképért nem csak Demszky a hibás, hanem a kerületek, sőt az üzlettulajdonosok is. A körúton pld. "fényes" üzleteknek olyan mocskos a portálja, hogy az már nekem kínos.

Demszky egyszerűen beleszart az egészbe, gondolom, nem is volt más funkciója, hogy pénztermelője legyen az SZDSZ-nek és hagyja "élni" az MSZP-t is.

Tarlós annyival jobb lehet mint Demszky, hogy harapósabb. Kisebb lesz az MSZP frakció, SZDSZ remélhetőleg nem is lesz, könnyebb dolga lesz egy egységesebb Bp megteremtésében és Tarlós elszánt ebben.

Az élhető város nem csak azt jelenti, hogy a homokosok felvonulhatnak, hanem azt is, hogy sok a szökőkút, tiszták az üzletek portáljai, jó minőségűek az utak, gondozottak a parkok, felszámolják a szlömös helyeket, biztonságos kerékpárutakat építenek és a többi.

Egyébként kivételekkel, jól megfigyelhető, hogy a városnak azok a kerületei robbantak le, vagy nem fejlődtek amely régóta MSZP-SZDSZ irányításúak és azok fejlődtek, amelyek jobboldaliak. Meg lehet nézni, hogy pld. ma Békásmegyer vagy Pók utca már nem gáz, Újpalota, vagy a Havanna viszont ugyanolyan gáz maradt mint régebben. Ugyanígy szinte érintetlen maradt Terézváros, Zugló, viszont Újpest kivakarta magát rendesen a szarból, holott Újpest 20 éve nagyon szakadt hely volt. Pld. elég ránézni Újpest és Rákospalota - Újpalota útjainak minőségére.