LvT Creative Commons License 2009.09.18 0 0 268
Kedves Dulifuli!

Alkalomadtán meghallgatom. Sőt, most hogy kiderült számomra, hogy ki ez a Kurucz Péter, netán a tévében is megfigyelem. Hallottam már őt, ha a nevét nem is jegyeztem meg. Számomra irritáló orgánuma van: de erről tudom, hogy az én hibám. Ha pedig valakinek az orgánumát, ne adj’ isten képviselt nézeteit nem szeretjük, rögtön előkerül, hogy nincs is sapkája, vagy van.

Mindenesetre, ha meg is hallgatom, akkor sem fogok támogatni olyan nézőpontot, amely „útszéli nyelvtiprás”-sal indít. Akkor sem fogom támogatni, ha amúgy magam sem találom azt helyesnek, mert ilyen hangnemmel nem lehet egy platformra kerülni.

-----
Ha úgy véled, hogy a nickneved elferdítésével szórakoztam, akkor elnézést kérek. Azonban eljárásomat nem tudom „gyalázkodásba ferdítés”-nek minősíteni, koránt sem volt ilyen erős. Aki ilyet tett, és nem nicknévvel, hanem valódi névvel, enonaig volt. Amikor ezt szóvá tettem, te erre úgy reagáltál, „[s]zerinte[d] nem implikálja”. Ha tehát szerinted a nevek elferdítése nem implikálja azt, hogy a hozzászóló a szóba kerültet érdemtelennek tartja, ezzel gyalázza, akkor most nem értem, hogy miért gondolod így, ha rád került a sor. Én nem is a nevedet torzítottam el, az pontosan szerepelt a megszólításban. Pusztán éltem azzal a játékkal, amelynek a lehetőségét te kínáltad fel az első hozzászólásodban, miközben a hozzászólásaid stílusa tényleg felidézte előttem azt, akinek a nevét nicknévül választottad.
Előzmény: Dulifuli (267)