Kobzoska Creative Commons License 2009.09.18 0 0 1279

A nápolyi szállás, na azt annyira imádtuk, hogy egy külön hozzászólást érdemel.

 

A már kipróbált B&B Corso 377-ről van szó. Az "üzemeltető" fickónak megírtam, hogy este 8 és 10 között érkezünk. Na, és képzeljétek el, hogy negyed 10 tájban, amikor kiléptünk a funiculare kapuján, ott állt a pasi, és várt bennünket! Onnan ugyan nincs messze a lakás, de elég körülményes eljutni, be kell menni egy udvarba, onnan lift, és a házon belül is kell venni egy kanyart. A kis drága biztos nem akarta, hogy ott bolyongjunk. Odabent mindent megmutogatott, megkínált bennünket borral, félig volt az üveg, hosszú lehetett neki a várakozás :-)), de elővett még egy üveggel, szedett elő spagettit, paradicsomkonzervet, szalonnát, biztatott bennünket, hogy csináljunk magunknak vacsorát (csináltunk), megmutatta, hogy kell használni a számítógépét, szóval annyira kedves volt hozzánk, mintha régen látott és nagyon szeretett barátai lennénk.

 

Négy szobája van, egy kétágyas, egy háromágyas (a harmadik ágy egy kis külön részben), egy négyágyas emeletes ágyakkal, a negyediket nem tudom. Konyha kandallóval, tévével, vasalóval, mindennel. Két terasz gyönyörű kilátással a városra, a Vezúvra, zuhanyzóval.

 

Regelire croissant, kávés kakaó ÉS espresso, sárgadinnye.

 

Két éjszakára hármónknak a két szobáért 160 eurót fizettünk, de ahogy elnézem a honlapon, azóta már lejjebb mentek az árak, és nem csak a szezonvég miatt.