ati86 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 564
273. rész - Nicholas titka
Rendezte: Patrick Duffy

Jockey: meglátogatja Casey Denault, s elmeséli neki, hogy Kimberly Cryder kereste meg személyesen. Elmeséli Jockeynak, a nő azt kérte tőle, álljon a West Star mellé, ha szavazni kell. Jockey örül az értékes információkra, s továbbra is javasolja, maradjon a nővel, s tudjon meg tőle minél több dolgot. Egyik este beront feleségéhez, s kijelenti, ami köztük van, minden, csak nem házasság. Ő válni készül, Samantha továbbra sem akar. Később felkeresi Aprilt, s a részvényvásárlással üldözi minduntalan. Aprilnek kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy Jockey dolgaival foglalkozzon. Végül beleegyezik, de kéri, tűnjön el az életéből. Kimberly apjával próbál beszélni arról, hogy egészségi állapota miatt ne forszírozza a háborút Jockeyval. Az apja nem hajlandó engedelmeskedni.

Bobby: a tárgyalás után meglátogatja Cliff, miközben épp Washingtonba készül. Cliff kéri, hallgassa meg Lizát, ugyanis el akar búcsúzni tőle és Christophertől. Először elutasítja a kérést, majd végül belátja, hiba lenne haraggal elválni. Liza elnézést, s bocsánatot kér Bobbytól mindazért, amit elkövetett ellene, s Christophert is kéri, bocsásson meg neki. Bobby és Christopher is megbocsátanak, mikor a nő kijelenti, hiba lett volna, ha elveszi a férfitől a kisfiút. Ezután Washingtonba utazik, ahol a tárgyalás előtt a bájos Kay fogadja. Bobbyt szemmel láthatóan lenyűgözi a nő esze és szépsége. Mikor visszaér Dallasba, közli Aprillel, hogy nagyon jól érzi magát vele, de csak barátjának tekinti. April csalódottan veszi tudomásul a hallottakat.

Samantha: közli férjével, tudja, hogy miért akarja elvenni Kimberly Crídert. Nem hajlandó tőle elválni, azt az elégtételt meg pláne nem akarja neki megszerezni, hogy ős segítse hozzá a West Star birtoklásához. Jockey arca teljesen elkomorul. Később felkeresi Kimberly az irodájában. Mielőtt még elkezdene nyíltan hepciáskodni, leállítja a nőt, s tudatja vele, férje csupán csak a West Starért venné el feleségül. Kimberly feldúltan rohan ki az irodából. Nicholas Pearce a szüleinél tölti idejét, s megpróbálja megvédeni őket a fenyegetőktől. Kiderül később, hogy Aprilt már ismeri az a bűnbanda, aki Nick után nyomoz, s kapcsolatba akarnak lépni a nővel. April csak most döbben rá, mekkora bajt okozott kíváncsiságával, s nagyon feszültté válik, végül, a félresikerült találka után Bobbyval, meg is lepik a lakásán.
Nicholas Samanthával való találkozásakor bevallja, el kell mennie egy időre, ugyanis családi problémái vannak.

Cliff: megkéri Bobbyt, hogy Liza elköszönhessen Christophertől és tőle. Örül, mikor végül látja, sikerül békében elválniuk egymástól. Később Jockeyhoz megy, s kéri, adhassa el a részét a West Starból az értékpapír árának esése miatt, a férfi azonban sakkban tartja a gázvezetékkel.

Ellie: telefonon beszél Claytonnal, aki még mindig oda van kirándulni. Az már a beszélgetésükből is kiderül, fél beszélni férjével, s attól, milyen következménye lesz annak, ha egyszer kérdőre vonja Lorennel kapcsolatban.

Clayton: David megzsarolja, hogyha nem fizet neki 50000 dollárt, elmond mindent feleségének Lorenről. Clayton megfenyegeti a férfit, hogyha meg meri ezt tenni, lapáttal kell összesöprögetni maradványait. Loren időközben beszél a volt barátjával, aki magával vinné Angliába. A lánynak azonban esze ágában sincs visszamenni. Közli barátjával, a szerelem már rég kialudt iránta. Clayton felkeresi Lorent a Dave-vel való incidens után, s megkérdi tőle, ő kérte-e erre a férfit. Loren alig hisz a fülének, s kijelenti, nem tudott aljas szándékairól.

Ray: megállítja Charlie-t, amint az éjszaka közepén már éppen lopakodna ki a házból. Eldönti végre Jennával, ideje végre tiszta vizet önteni a pohárba, s leülni vele beszélgetni. Charlie-nak így, Randy helyett, a szülei társaságával kell beérnie.

Jenna: aggasztja Charlie egyre romló teljesítménye az iskolában. Megtiltja ismét lányának, hogy iskolán kívül bárhol találkozzon Randyvel, mindaddig, amíg nem tisztázzák, miért hamisítja az ellenőrzőben az aláírásokat, s amíg nem kezd el javulni a tanulmányi eredménye.
Előzmény: ati86 (550)