chapelle Creative Commons License 2009.09.17 0 0 40
Az agyamentekkel uyganúgy nem foglalkozom mint te sem. Máshol pedig szólok ha butaságot ír valaki, főleg a gazdaság önjelölt megmentőinek.

Amúgy a grafikonok tényleg azt mutatják, hogy anno tényleg sokkal kevesebb pénz ment el a közösből, de ha nem akarsz nem kell erről beszélni.

Az említett Hócipő nyilván nem lenne ügy ha tényleg "csak" 3 milláról volna szó. Mondjuk, csak a demagógia szintjén maradva, ez a 3 millió jelentené most a megváltást. A helyzet azonban az, hogy előbb-utóbb kiderül: az egész BKV nem egy közlekedési vállalatként működött hanem pénzmosodaként, pénzosztó helyként és ebből még azok is kaptak akiket már amúgy is szépen kistafíroztak közpénzből.

Eccóval nekem rohadtul fájni fog az a 10 ft amit majd lenyúlnak a közösből bármikor de mégjobban fog fájni amikor majd akár itt akár a közpénzből eltartott médiában érvelésként csak visszautalnak a BKV-ra.
Most simán le kellett volna nyakazni az összes vezért, Antal Attilától Hagyó Mikivel bezárólag, betenni őket az előzetesbe és akkor majd lehet hasonlót kérni a következő rezsimtől.
Előzmény: Törölt nick (38)