Morzsakutyám Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8405
Ó, nem, ez magyarul pontosan azt jelenti, hogy MIT értetek azon, hogy fontos az Úrral való személyes kapcsolattartás. Sem többet nem jelent, sem kevesebbet.

(amúgy valamelyik HGy-s topicban időről időre fel szokott merülni, valami olyas formában, hogy ezt a személyes kapcsolattartást nem helyettesítheti semmi, sem FSZA-ra, sem sima SZA-ra hagyatkozás. A törzsközönség többé-kevésbé azonos ezekben a topikokban, és mivel senki törzsírótól nem olvastam olyasmit - vagy nem emlékszem rá -, hogy nem, ez a kapcsolattartás nem fontos, feltételeztem, hogy ennek fontossága amolyan hallgatólagos egyetértés a törzsközönségen belül)

Nem a misztérium módjára vagy elemzésére irányult a kérdésem. Hanem arra, hogy adtok-e legalább elméleti esélyt annak, hogy valaki az Úrtól kér gyakorlati útmutatást (például, de nem kizárólag) a tizedfizetés dolgában. És az érzelmi alapú elhatározás feltételezésén túl adtok-e esélyt annak, hogy az Úr vezessen személyesen, nem általános érvényűen valakit úgy, hogy igen, ő fizessen tizedet, maradjon nőtlen stb.
Mert a beszélgetés eddigi alakulásából nekem az csapódott le, hogy fel sem merül ez a lehetőség, és gondoltam, megkérdezem.

Előzmény: Don Vittorio (8404)