Dewey Readmore Books Creative Commons License 2009.09.16 0 0 101

Sziasztok,

 

nyilván mi sem repesünk a boldogságtól, hogy mégis igazak a híresztelések. Kedves parafenomén, remélem, nem hat kioktatólag, amit írok, de "a stílus maga az ember", és ahogyan az információidat közölted velünk, abból a megfogalmazás módja alapján személyes sértettséget, megbántottságot és negatív érzelmeket lehetett kiérezni, nem pedig tárgyilagosságot és objektivitást, személy szerint én épp ezért is fogadtam kétkedéssel, amiket leírtál.  (Pl. angol nyelvű fórumokon "troll"-nak nevezik azokat a hozzászólókat, akik a semmiből feltűnve sértegetve, gúnyolódva szólnak a fórumozókhoz, és hozzászólásod hangvétele nagyon hasonlított az ilyen megnyilvánulásokhoz, ezért is reagált rá mindenki hitetlenkedve.)

Egy ilyen építkezés minden fázisát nehéz annak szorosan nyomon követnie, aki nem a szomszéd utcában lakik, ez még nem ok arra, hogy bárki bárkin gúnyolódjon...és talán naivitás, de valóban, bízunk a szerződés erejében, hogy az abban foglaltakat betartják, vagy érvényre tudjuk juttatni az abban vállalt kötelezettségeket.

A (valós, nem torzított) információk az építkezésről vagy azzal kapcsolatban mindig jól jönnek; e fórum is azért jött létre, hogy segítsük egymást e téren. Úgy gondolom azonban, hogy valamennyiünknek törekednünk kell arra, hogy mondandónkat lehetőség szerint úgy fogalmazzuk meg, hogy a személyeskedést kerüljük.