Nati82 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 6550
Nálunk csak a kislánynál van bent mókuskerék, és hiába van mindig mozgáshiánya, és ugrál fel-alá, a kerékre rá sem hederít:( Pedig olyan kis hiperaktív, biztos jót tenne neki...Még picit bent hagyjuk neki, de ha nem használja lehet leteszteljük Gusztinnál , hátha őt érdekli.
Amúgy a szelidítés jól halad, Gusztin most, hogy írok is belemászott az ölembe, és szaglássza a kezemet:)))Mászkál a hátamon, a lábamon,a kezemen! És mintha gyakorolná, hogy kell közeledni: első napokban volt, hogy belemászott a tenyerembe, majd ki majd megint be megint ki...és gyakoroltuk, hogy hogy kell:)) Mostaz előbb szerintem a hátra mászást gyakorolta, mert eddig csak 1-2 szer tette meg, most meg vagy 10szer, és ott is maradt!! Annyira aranyos, hogy el sem hiszem!!! És bár nem akarok mindenkit a képekkel fárasztani, mert tudom hogy minden móki édes, és kb a nap 24 órájában lehet őket fotózni, annyi aranyos dolgot csinálnak, ezt most akkor sem bírtam ki!Főleg a középső kép a vicces, mert amúgy nagyon szelíd(és nagyon baba még), de ha a plüss békájával harcol, akkor teljesen megkergül:D A ketrece eddig kicsit sivár volt, de barátaink hoztak ajándékba egy emeletes fa palotát Gusztinnak, ma már abban is aludt:) Meg megkopasztottunk egy tuját, és körberaktuk vele a ketrecet, most már egész otthonos!
Sophie is csinál aranyos dolgokat: szombaton pl. barátom térdfarmerben a földön ült, és a kis ravasz meg bemászott az egyik lábszáron, és a másikon jött ki, de nem rögtön, mozdulni sem mert Robi, pedig agyon csikizte őt, mi meg annyit nevettünk rajtuk!:)
Előzmény: MogyiGazdik (6549)