Az, hogy valaki bunko es vitatja a felelösseget, azzal nem feletetlenül kell foglalkozni, mert ez nem szemelyes megerzes kerdese, a dolog megallapitasa, eldöntese pedig nem az ö hatasköre.
Arra figyelj, hogy ha oda jutna a dolog, akkor egyertelmüen tudd bizonyitani az igazad. Gondolom, hogy rendört nem hivtal, hogy hivatalos dokumentacio is legyen rola, pedig az soha sem art. Talan meg nem kesö. Menj biztosra!
Sajat keser-edes (mert jo lett a birosagi döntes vege) tapasztalat alapjan irom, hogy az egyoldalu erveles, miközben a masik bamban ingatja a fejet es ellenkezik, nem vezet sehova. Ezzel csak teged probal bizonytalanna tenni, mert az emberek nagy resze eleg nyuszi ahhoz, hogy ne lepjen fel kemenyen a dolgok ellen, es inkabb rahagyja a masikra, lenyeli, maga fizeti a kart stb stb... ez nem a jo ut.
Nekem sincs persze mindig igazam, de az ilyen storykra mindig kinyilik a bicska a zsebemben.
Drukkolok neked!
A tempomattal kapcsolatos kerdesekre a korabban megadott e-mail cimen biztosan szakszerü valaszt kapsz. Ha minden jol alakul, akkor a következö hetvegen meglesz a cucc :)
Par napja volt egy erdekes esemeny. A fed. comp. elkezdett sipolni es kiirta, hogy a befecskendezö rendszer hibas. Epp MO-on voltam. Felhivtam a legközelebbi Renault-szervizt es kertem egy idöpontot. Sajnos az idöpont nem felelt meg, igy felhivtam a nemet assistance szolgalatot, akik mindenben keszsegesek voltak. Meg be sem fejeztem a kocsi kipakolasat, mar ott is volt a trailer, es elvitte a korabban emlitett szervizbe. Nem szeretem az ilyen fajta nyomasgyakorlast, de kora delutanra megallapitottak, hogy "csak" software problema volt. Azota minden ok.
Aznap többször is felhivtak, hogy mi a helyzet? Jo vagyok? Van szallasom? Persze nem kellett semmi... Te jo eg, gondoltam ez nem semmi. Abszolute elegedett vagyok az assistance-val. Ezuttal kitettek magukert.