fokkerman Creative Commons License 2009.09.11 0 0 212

 

 törpikék!

 

 Biztos, hogy nem akarod felszögelni a sky-ra!

 

 Én nagyon szeretném reptetni, de még életemben nem csináltam ilyent!Csináltam autót,repülőt,hajót,volt ,amelyiket több száz darabból. De egyik sem úszott, repült, vagy koptatta volna a betont. Mind csak az építés kedvéért!

 Én is nagyon félek attól, hogy az első repítésnél összetörik,de nem vagyok pesszimista.Ha pofára esek, FEL FOGOK ÁLLNI, ÉS ÚJRA KEZDEM AZ EGÉSZET!

 

 Amikor elkezdtem összerakni a madarat, akkor még nem gondoltam arra, hogy ez tényleg egy komoly masina lesz,ami él, repül, fordul,emelkedik, zuhan és pörög a levegőben/szerintem sokan mások sem gondoltak ebbe bele és későbbi időpontra

boritékolták!/és a hozzá nem értés miatt károsodhat!

 

 Vérszemet kaptam és nekiláttam egy második gép legyártásának! Későn jutott eszembe /ÉN, idióta, nyomorék, vak, agyatlan barom!/, hogy le kellett volna sablonozni az elemeket!Az első hármat meg is csináltam, de utána csak a 22.dokumentálom folyamatosan!Mint ahogy Stef01 csinálja,én is nekiálltam gyümölcsösládákból csinálni az alkatrészeket. Már kivágtam a 3.számig mindent, de mivel a 22.számig hiányzik a dokument, addig nekiálltam kivágni a szárnybordákat/60db!/.De arra is gondoltam, hogy megcsinálom depronból is, az jó lesz trénernek gyakorolni. Bocs a hosszú levezetésért!  ÜDV!                                                 

Előzmény: törpikék (210)