Nati82 Creative Commons License 2009.09.11 0 0 6497
Nálunk pont fordítva van, az elején harapott Gusztin, most már max csak játékból. Mondjuk az előbb egy picit az egyik erősebbre sikeredett, de látom rajta h csak véletlenül, aztán engesztelésnek fel is mászott a hátamra és vállamra:))) egyre szelídebb, az ölembe is bemászott ma végre, de még nagyon félénk azért! Mondjuk ő nem is nagyon gyűjtöget, ha egy tenyérnyi hamit kap míg Sophie egyből az összeset betömi a kis pofijába, addig Gusztin egyet elvesz és komótosan elkezdi enni...
Hú, az előbb fura hangot hallottam, mintha madarat hallanék...Sophie-ból jött..Lehetséges hogy ez a füttyögetés, amivel párt keres?!
A harciasságról csak annyit, hogy a régi Mókimnál volt ilyen, hogy egyik napról a másikra támadó lett, tíz körömmel ugrott a kezemnek és véresre harapta, és hiába ráztam le ugrott a kezemnek. Akkor pár hónapig kesztyűben mertem csak benyúlni hozzá, és az egész család rettegett a kiengedéseknél, hogy kinek a lábujjait támadja el. De aztán elmúlt és újra szelíd és barátságos lett. Úgyhogy kitartás!
Előzmény: TimIsti (6495)