Ixion77 Creative Commons License 2009.09.10 0 0 188
Most beszéltem az ügyfélkapcsolatos hölggyel a Cordiából. A használatbavételi engedély jogerőre emelkedett. Ez számunkra azt jelenti, hogy teljesül a szerződés 5.3/III. pontja, tehát az ingatlant használatra alkalmasnak kell tekinteni, a birtokba adás megkezdődött, az 5.8. pont szerinti kötbérterhes időszak lezárult. (Ha a Cordia korábbi időpontot, pl. a nem jogerős használatbavételi engedély kiadásának időpontját akarja kötbérhatáridőnek értelmezni, azt perre kell vinni, a szerződés alapján el fogják bukni.)

A műszaki átadás-átvételek időpont-egyeztetései most kezdődnek, előre jelentkezni nem lehet, a Cordia fogja az ügyfeleket telefonon keresni szerződéskötési sorrendben. Az ügyfélszolgálatos hölgy tájékoztatása szerint októbernél korábbi költözéssel nem érdemes számolni.

qandq53:
Szerintem még jól is jártál azzal hogy nem ment az időd a Cordia beszállítóival.
A Rékát én is ajánlom, a hozzáállásával és az általa készített látványtervek minőségével mi is elégedettek voltunk.
A Mobilan konyhabútorosokat viszont nem ajánlom. Nagyon drágák, és ahhoz képest a kiszolgálási színvonal csapnivaló. A limitált méretválaszték miatt a mi konyhánkba nem is tudtak normális bútort tervezni (az első 2 tervük nem akkora volt mint a konyhánk, a harmadikon áthidalóelemek voltak mindenfelé), és amit adnak valóban inkább móricka-ábra mint látványterv.

Gabokat: Érdekelne az általad ajánlott vidéki konyhastúdió elérhetősége.

magyarib: A műszaki ellenőrzési szolgáltatásod mennyibe kerül?
Előzmény: qandq53 (187)