Alba Regale Creative Commons License 2009.09.10 0 0 3493

Angolban van ez a furcsa köszönés amikor nem köszönnek hanem egymás nevét vagy titulusát (pl Dr) mondják ki köszöntés helyett,lehet ez a magázás megfelelője.

Ennek kifigurázása a SheviChase-es  kémes filmben a  dr? -dr -dr? -dr :)   jelenet.

Nemhasznos a filmnek a 2 rész egymásután,9 órakor máshol politikai műsorok egyéb filmek futnak még bőven,ezért nézné az emberfia inkább később hiszen már látta egyszer(10szer),de kélsőbb meg a 2 rész már sok

áig tart tehát muszáj lesz kihagyni egyet.

Aki elsőre látja még azsem biztos hogy felad egy másik műsort helyette 9 óra tájban de 2-őt biztosan nem néz végig,csakhogy ez folytatásos sokesetben,nemlehet átlépni részeket csak úgy.

Jameg teljesen nem emlékeztem Mulder szellemekkel társalgására,nagyon professzionálisan nagyhatásúan jelentek meg a filmbéli karakterek.Lonegunman-ék stílusosan egy hugyozás közben a bokros sivatagi alkonyatban.

A végső jelenetnél mivel előtte megnéztem a 9 órás első részt,már előre láttam

a hasonlóságot azzal,ugyanoda vitte vissza a sztorit CCarter, kis motelszobában voltak talán az eső is esett vilámlott,baromi hangulatosra sikeredett,feltűnt a kis egyszerű feszület Scully nyakában,ami nemnagyon tud annyira kibukni az ing alól,persze lett is szerepe.

Valami rémlett a végéről de engem meglepett a visszacsatoló nosztalgiázó hangulat és a felemelő szuper gondolatok a végére,nagyon szépen zárta le a történetet.

Előzmény: ivanandras (3490)