Törölt nick Creative Commons License 2009.09.10 0 0 6484

Sziasztok!

 

Gyors helyzetjelentés:

 

Már csak 3 kismókusunk van ami eladó, egy érdeklődés alatt (a kislány) de ha nem jönnek érte akkor ő is eladó (1 barna és egy fehér kisfiú és egy fehér kislány - 17e Ft/mókus)

 

Most ott tartunk, hogy az egyébként nagyon félénk kislány egyre jobban szelidül, már kézből eszik, érdeklődik, az orrával bökdösi a kezünket stb. úgyhogy az új gazdinak már nagyon könnyű dolga lesz vele - a két kisfiú pedig eleve nagyon kezes, érdeklődő, barátságos.

 

Gyönyörű mókusok egyébként, TimIsti és (ha jól látom) Nati82 adhatnak esetleg a külsejükre vonatkozóan referenciát (Natiék szerint hatalmas mókusaink vannak).

 

Egyébként nálunk TimIsti vitte el a legszebb mókust az alomból (az a kislány gyönyörű!!! ha lett volna helyünk megtartottuk volna) és Natiék a legfélősebb kisfiút (ez nem volt zsákbamacska, azt hiszem a külső volt a döntő szempont) - viszont elnézve a nagyon félős kislány fejlődését biztos, hogy nem lesz a kisfiúval se gond.

 

Nálunk egyébként a 3 fiú együtt lakott, összebújva aludtak (a maradék 2 most is állandóan egymás mellett csücsül, együtt alszanak stb.) így lehet, hogy most egyedül érzi magát.

 

Mi egyébként ugye együtt tartjuk a szülőket, soha semmi gubanc nem volt, imádják egymást, összebújva alszanak, szerintem nem is éreznék jól magukat egyedül. Mi mondjuk nagyon pici korukban tettük össze őket, egy egy éves lányt már nem mernék összetenni egy picivel mert ott már biztos, hogy a hormonok erősen motiválnának a verekedésre. (Nálunk akkor se volt eddig gond amikor ugye az anya mellé a babák elválasztása után tettük vissza a fiút - igaz, Móki ritka barátságos egy mókus, a légynek se tudna ártani)

 

Bevallom azért örülnék ha valaki elvinné végre a "kicsiket" mert elég szűkösen vagyunk így nap közben a nem túl nagy nappaliban (mi, a 2 gyerek és az 5 mókus...) és októberben ha minden jól megy egy nyuszi is beköltözik :)