MogyiGazdik Creative Commons License 2009.09.10 0 0 6482
Szia

20 cm átmérőjű kell egy kismókusnak. Azért, hogy kényelmesen tudja használni ill. hogy ne verje bele a nóziját ha használja. Nálunk Mogyinak az állatkereskedésben egy kisebb kereke volt és mondta az eladó hogy mindig beleverte a nóziját. Mi ráadásul olyan kereket vettünk Mogyinak és Almának ami a ketrecre felakasztható. Hál istennek hogy ilyet vettünk, mert Mogyi annyira bepörgeti a kereket és forog benne utána, hogy a talpára állítható kerekek mind felborulnának és szegény össze-vissza ütné magát.
Viszont azt tudnod kell hogy sajnos nem minden mókus használja a kereket. Sajnálom, mert nem tudják miről maradnak le, látva azt hogy Mogyi mennyire élvezi. Alma eddig csak egyszer kétszer ment benne egy-két laza kört.
De én azt vettem észre, pl ha kereskedésbe láttam mókust kerekezni, hogy eléggé gyors tempóban csinálják, ezért kell a felakasztható kerék, ami biztosan nem borul fel.
Ja és még valami, szerintem olyan kereket érdemes venni ami tiszta fém, nem műanyag borítású. Márcsak azért is mert mindent imádnak a mókik megkóstolni. És nézd meg azt is hogy ne legyen egy pindurit se ferde a kerék a tengelyen. Mogyinak az első kereke ilyen volt véletlenül és gyorsan lecseréltük, mert nagyon balesetveszélyes volt, és nem tudta rendesen használni.
Sok sikert a kerékvadászathoz, és kívánom hogy élvezzék a mókik majd a használatát.

Ui. nem tudom Pesti vagy-e, de az Aréna Plázában ált van ilyen kerék.
Előzmény: Lali79 (6477)