BigyoMail Creative Commons License 2009.09.09 0 0 1566
Most utoljára összeszedem neked a nyilvánvalót, remélem saját magnak hiszel és legalább a saját szövegedet nem fogod meghamisítani, mint az enyémet.

Én ezt írtam:
"Biztos nem figyeltél, de azon a listán képviselőjelöltek vannak... Amúgy a lista arra való, hogy olyan szakértőket is be lehessen juttatni a parlamentbe, akik egyéni jelöltként nem képesek bejutni a parlamentbe, de szaktudásukra szükség van. (Persze a ma népszerű pártjai a haverok bejuttatására használják, akik még arra sem képesek, hogy önállóan szavazatot szerezzenek.)"


Erre neked ez volt a válaszod:

"Biztos nem figyeltél, de azon a listán képviselőjelöltek vannak... Amúgy a lista arra való, hogy olyan szakértőket is be lehessen juttatni a parlamentbe, akik egyéni jelöltként nem képesek bejutni a parlamentbe, de szaktudásukra szükség van.

Húúúúú most röhögtem az asztal alá ,agamat, a lista arra van, hogy a pártvezérhez hű haverok hülyére lophassák magukat, semmi másra!"


Tehát kihagytad az én beírásom utolsó mondatát és úgy csinálsz, mintha én nem látnám a nyilvánvalót, csak te, és erre amúgy nagyon szemtelen módon még van képed felhívni a figyelmemet. Ráadásul még az én szóhasználatomat sem szégyelled ehhez felhasználni ("haverok" bejuttatása)

Már bocsáss meg, de ezek után az a legkevesebb, hogy úgy gondolom, letagadod a nyilvánvalót. Keress magadnak illő vitapartnert az ellenkező párt zombi pártkatonái közt, mert pártkatonák közt ez bevett és megszokott módszer, de értelmes emberek közt finoman szólva illetlen.
Előzmény: titkom (1564)