BigyoMail Creative Commons License 2009.09.09 0 0 1546
Az elejére, ha megengeded nem reflektálok, mert épp a tényeket tagadod benne, azzal meg nem lehet vitatkozni. Ha a szakértők valamiben egyetértenek és én elfogadom, akkor az megetetés? Na mindegy!

"...akiket kedves BigyoMail miért is nem választanának meg?"

Mert ők nem értenek a nagyon buta és tudatlan emberek bátor félrevezetéséhez, így csak a választók egy szűk rétegére vannak hatással.


"...gondolkodj el azon, pár percet megér, hogy mi van, ha mégse ez a listás megoldás VALÓDI célja... ne az én kedvemért, hanem magadért..."

Leírtam, csak úgy látszik, te sem olvastad végig. Bár nem ez a célja, de erre használják, ami ugye nem mellékes kérdés és inkább azokat a pártokat minősíti, amik mostanában a választók többségének bizalmát élvezik.


""Arra szavazol, akire akarsz, ha egyik sem tetszik, magad is indulhatsz a választáson."

No ezt gondold át még egyszer... ne a mondatot, hanem azt, hogy VALÓJÁBAN is így van-e..."

Hát ez úgy van, hogy arra szavazol, akire akarsz. Kapsz egy listát, nagyjából 6-10 párttal és 10-15 jelölttel. Nálunk például legutóbb az önkormányzati választáson 5 polgármester jelölt közül, és 14 egyéni képviselőjelölt közül lehetett választani (eztek közt voltak függetlenek és civil szervezetek által támogatottak is) és nem emlékszem, hogy bárki is kényszerített volna arra, hogy bármelyikre szavazzak. A ti országotokban ez máshogy van?
Előzmény: titkom (1541)