aruzsi Creative Commons License 2009.09.08 0 0 10791
Próbáld meg vasutasként újragenerálni az áldozataidat....
Nem kellett, mert betartottam a szabályokat!

Nekem csak egyetlen kérdésem van: hívó után (2 db. ráadásul) minden ellenére miért mert >>15km/h-val menni?

Ha benn vagyok a jelfogóban és hiba van (tudom, TB1 idevonatkozó pontja értelmében nem lehetnék), akkor nem kapkodni kezdek, hanem elkezdek végigfutni azon a listán, amiből közelíthetek a hiba helyére. Nem azzal kezdek, hogy felgyorsítok 1000re és elkezdem pl. elveszegetni eszetlenül pl. a váltók ellenőrzését. Esetleg hirtelen meggyőződök a motorok állíthatóságáról (Vx átváltásával és ÁÁ jelfogó felemelésével, ami után már igen kevés dolog tudja fogni kinn a váltót) vagy csinálok egy még gyorsabb izzó ellenőrzést a zöld felvillantásával mindezekkel eljutva odáig, hogy tulajdonképpen csak valamelyik tuchel nem érintkezett a 4-5-ös nyomban.

Lehet, hogy az analógia nem jó, de amíg meg nem találtam a hibát, állt a vonat. ÁLLT! De ha 15-tel jött volna, még az se lehetett volna túl nagy baj.

Ha a műszaki berendezés elromlott (külső vagy emberi tényező miatt), akkor maradnak a szabályok. Ezek betartása nem okozott volna balesetet, hiszen a IC se törte össze magát Pilisnél (a hátulról jövő támadásáig), vagy EN466 se ment bele a előtte haladóba. Tudom,közben minden megváltozott a csattanós vonat körül. Lehet. De azt ne mondd, hogy mindenféle előzmény nélkül, az előző pár (10) percet félredobva, gond nélkül és mindenféle hátsó gondolat nélkül elkezdek felgyorsítani 15-ről 101-re az első sátorjelző villanásra, miután kikapcsoltam azt a nyamvadt VB-t! Nem telefonálok, nem érdeklődök, csak a rutint csinálom, csak megyek bele a cammogó teher végébe!

Nem volt mobil? Nem volt pt. a sötét térközjelzőnél?

Sose fogom tudni ezt elfogadni! És sok mást se. Ezek nem arról szólnak, hogy elnéztem az a rohadt pirosat az oszlopon és ott a vonat vége! Mert ez emberi hiba. Tévedés. Elbambulás. Bármi. Bárkivel előfordulhat. Nem, ez olyan, mint aki lépések sorozatán át közelíti meg a halált, ahogy a 250-nel a pécsi hegyoldalban lefelé zúgó motoros tette. Csak ott majdnem magával játszott (+ a szembejövők). Itt pedig ...
Előzmény: exSzgDbny (10790)