ati86 Creative Commons License 2009.09.08 0 0 523
266. rész - Újra formában
Rendezte: Leonard Katzman

Jockey: sikerül eladatnia az értéktelen mezőt 30 millió dollárért Caseynek. A férfi még nem tud róla, hogy Jockey átejtette, csak akkor mondja el neki, hogy a mező értéktelen, mikor már lebonyolította az üzletet. Jockey rájött, Casey áll a sikkasztás hátterében, de mindent úgy alakít, mintha nem tudná, kivel áll szemben. Denault teljesen letörik, s barátnője azt javasolja neki, menjen Dallastól minél messzebbre, ugyanis itt nem terem neki babér. Többek között a nő pénzét is bukták. Megbeszéli Lizával, hogy próbáljon Cliff Barnes közelébe férkőzni a földgázügy miatt. A lány teljesíti kérését. Jockey újabb tervet eszel ki: elmegy ahhoz a farmerhoz, aki nem engedi, hogy Cliff átvezesse a földgázvezetékét. Magával viszi titkárnőjét, Slyt is, aki könnyűvérű nőnek öltözik, s leveszi lábáról a vén farmert. Jockey pedig nyélbe üti az üzletet. Később megmutatja kisfiának az irodát, s bevallja neki, hogy meg akarja szerezni a West Start.
Kimberlyvel találkozik, s rájön, ő találta ki apja kívánságát. Cserébe biztosítékot kér: azt, hogy ő is elváljon Wilsontól, így egálban lesznek.

Bobby: ma kevés, de annál fontosabb szerep jutott neki. Christopherrel próbálja kapcsolatát rendezni, és apa és fia elmennek együtt vacsorázni. Kisfia még mindig bizalmatlan, de már szófogadóbb, megértőbb, mint eddig. Egyik nap meglátogatja Lucast Jennánal. Jenna bevallja Bobbynak, házasságot szerettek volna, s mindkettejük sorsa más lett. Bobby, miután rájön, Jenna még mindig szereti, figyelmezteti, ez már nem szerelem, hanem egy elképzelt dolog, amit látni szeretne. Nem akar egy ideig találkozni sem Lucasszal, sem Jennával. Kijelenti, ez Rayjel szemben a legtisztességtelenebb dolog.

Samantha: Nicholas végére ért a munkájának, s le akarja zárni a kapcsolatát a nővel. Samantha értetlenkedik, a férfi azonban határozottan válaszol neki. A férfi bevallja, kissé belehabarodott a nőbe, s nem akar védőfal lenni Samantha és Jockey között. April egyik éttermi vendége az a férfi, aki felismerte korábban Nicholast. A férfi elmeséli, valamilyen sötét ügy van a háttérben. April gyanakodni kezd.

Cliff: még mindig nem halad földgázvezeték lefektetése. Egyik nap felkeresi Liza, s békejobbot nyújt neki. Később elmegy vacsorázni a nővel, sőt, még a lakásában is megvendégeli. Fogalma sincs arról, ő is csak egy játék gyanútlan eszköze. A nő egyre több információt tud meg a földgázvezeték problémáról
Egyik alkalommal felkeresi Wilson Cryder, aki felajánlja neki, megveszi az egész Barnes-Wentworth-t. A férfit kihajítja az irodájából.

Ellie: a gyerekelhelyezési probléma nyugtalanítja, s reméli, nem fajul el a helyzet odáig, ameddig Johnnyé.

Clayton: látszólag minden rendben van Ellie és ő közte, azonban továbbra is a képtárba járogat. Találkozik a festővel, aki a bájos lányt megalkotta. Megadja a nő címét is, ahol felkeresheti Clayton. Az idős úriembert lenyűgözi élőben is a lány szépsége, aki mellesleg egy virágkertész. Imponál neki, hogy az idősödő úrnak nagyon tetszik, s meghívja egy teára.

Ray: Charlie-t épp szeretkezés közben találja Randyvel az istálló szénakazaljában. A környékről is elhajtja a fiút, Charlie-t pedig kérdőre vonja. Charlie kijelenti, nem volt köztük semmi, s ne avatkozzon be a magánéletébe, de Ray továbbra is aggódik.

Jenna: fogadja Bobbyt, aki a kis Lucast jött megtekinteni. Bevallja neki, még mindig szereti szíve mélyén, de Rayt is, csak másképp. Bobby figyelmezteti, ez nem helyes, s bejelenti, egy jó darabig nem hajlandó meglátogatni sem őt, sem Lucast.
Előzmény: ati86 (515)