archivalo Creative Commons License 2009.09.08 0 0 5872
Tisztelt Moderátorok!

Fogalmam sincs, kinek kéne írni, de a kiakadásjelzőm már napok, hetek óta piros zónában van. Adva van egy-két (huszonhárom) név alatt bejelentkezett illető(k), aki(k) áldásos tevékenysége folytán gyakorlatilag több, sokezres hozzászólást és információgyűjteményt tartalmazó topicok kerültek felszámolásra. Ezek az oda beíró kollégákat is magukkal sodorták és gyakorlatilag egy rakatnyian kitiltásra kerültünk.
Ezt már egyszer itt is leírtam, de váalasz nem jött, csak a hszt törtölte ki valaki.
Továbbá annyit látnmi, hogy mindazok a topicok, amelyekben a Gázfegyver szó előfordult, kitörtlésre kerültek és annyit látni, hogy a "Közlemények" között megtudni az okát.. Na, ott semmit sme látni...

Teljesen mindegy, hogy milyen indíttatásból - de a ismét előkerült egy "spártai katona", aki megint egy topicot óhajt felszámoltatni.

Szerény véleményem szerint, ezt a beteg lelkületű illetőt kellene mostmár eltávolítani, mert tényleg tarthatatlan, hogy mindenre az a válasza (és a moderatorok meg végre is hajtják!), hogy KIVELE!

Próbát teszek, nem szokásom a feljelentgetés, de most már tényleg elég: ezt az illetőt kérném egyszer, s mindenkorra eltávolítani a fórumok környékéről!
Azt a személyeskedő, alpári ócska becsületsértésektől hemzsegő bezsólást, amit egyik társunk belinklet, miként lehet benttartani akkor, amikor ennél jóval kevesebbért emberek százait zavartátok el?

Előre is köszönöm.