.ETNA. Creative Commons License 2009.09.07 0 0 1220
Már bocs, de miért ne lenne jogom, szabad országban élek:-))) Na jó ez vicc (kár), de ha párhuzamot akarok vonni, ahogy Te tetted, akkor igen is böszmeség és igen is hasonló: Gyurcsány kimondta, hogy hazudtak és elk...ták, Orbán meg kimondta, hogy mást ígér és mást fog betartani, ha kormányra kerül (bármikor is - úgy általában).
Nálam ez egy kategória, hazugság, ferdítés, sumákság, nálam nem létezik olyan, hogy ha x mondja akkor sumák, ha meg y akkor csak bevállalás:-) Igaz - veled ellentétben - egyik politikus "fanja" sem vagyok.

Nekem aztán tényleg tök mind1, hogy ki van hatalmon, felőlem jöhet Juli néni a piacról, vagy Pista bácsi a kocsmából is a miniszterelnöki székbe, ha: eléri, hogy emelkedjen az életszínvonal, ha eléri, hogy legalább csak megközelítsük a velünk együtt "volt szocialista" országoknak legalább a sarkát, ha már nem is tudunk mellettük menni, ha törvénymódosításokkal eléri, hogy ne lehessen sundem-bundem állami többségi tul. cégeknél, ha módosítják a felháborító munkaszerződéseket, ha örökre és végérvényesen kirúgják azt, aki milliókat fizet ki hülyeségre (adóforintokból), aki mondjuk maximalizálja a családi pótlékot (pl. 3-4 gyerekig jár, utána szabadon választott - hirtelen minden nagy családos rájönne, hogy mennyi az elég.. hm!), hogy ha törvény tiltaná, hogy egy politikusnak magáncége legyen, miközben ő dönt támogatás odaítélésről, pályázatokról, tenderekről, ha kimondaná: a "politikusság" legyen főállás... ha... soroljam még???

Előzmény: BigyoMail (1211)