.1lako Creative Commons License 2009.09.04 0 0 1383
Tisztelt lakótársak, tisztelt dezzol !

 

Magam is egyetértek azzal, hogy > Látom sikeresen "megölték, megölették" a fórumot! < . A Társasházi törvény nem tiltja a nyilvánosság kizárását, mint ahogy nem tulajdonosok is voltak jelen a közgyűlésen. Lehet, hogy még szavaztak is. Véleményem azonos, hogy a biztonsági intézkedésről ne írjunk hangzott el, ellentétben az egyiklako –val, aki azt írja, hogy meg lettünk kérve, hogy hivatalos dolgokról ne írjunk. Tehát, ha a közgyűlésen nem tulajdonosok is részt vesznek, már nincs titok.  A titok, ha már 2 vagy több ember tudja, már nem titok. Egyébként a lakógyűlés jó hosszú volt, lehetetlen leírni az elhangzottakat. Ha egy kicsit lehetek kritikus az előadó, vagy nevezzük levezető elnöknek nem eléggé állt a helyzet magaslatán, igaz a lakótársak sem tisztelték, mivel mindenki mindent kotyogott. Volt olyan napirendi téma, hiába voltam ott, nem tudom hogy hogyan szavaztunk. Kíváncsi vagyok a jegyzőkönyvre és a hitelesítők aláírására is.

Én azt javaslom, hogy aki teheti mindenki írja le véleményét vagy javaslatát, ne öljük meg ezt a fórumot, mert ez a mienk.

 

Nagyon sajnálom az A11 fiatal lakóit, hogy  négy figyelmetlen emeleti lakók nem törődnek az alattuk lakókkal, magam is tapasztalom, hogy por és cigi hamu száll az erkélyre. Volt már ebből a figyelmetlenségből probléma, vagy problémák, nem is szeretném felemlíteni.

 

A garázs kapura ki tudna egy jó megoldást találni?
Előzmény: dezzol (1380)