jefkoT Creative Commons License 2009.09.02 0 0 13992
Cait, és miért is küldtél te olyan sms-t, amiért kitennének?

Anyukád hozzáállásával egy baj van. Hogy Mirkonak nagyon nagy kárt tud vele okozni. Mert ahhoz, hogy ő beszokjon az oviba, ahhoz a körülötte lévőknek abszolút összhangot és egyetértést kell éreznie. Még akkor is, ha ez nem 100%. Az anyja meg TE vagy, ha TE ezt az ovit választottad, akkor oda fog járni. PONT. Szerintem.

Kriszta, köszi, Bénél tart a lendület. Biztosan neki sem fog örökké tetszeni, én néha még suliba is nagyon tudtam utálni járni, pedig nem volt gondom odabent.
Edit néni azt mondta, hogy semmi baj nem volt vele. Azt láttam rajta, hogy nagyon zavarja a sírás. Mondtam is neki, amikor mentem érte ebéd előtt, hogy menjen a homokozó másik részére játszani, messzebb a padtól, mert szegénykék, tényleg nagyon sírtak. Nem mellesleg, az óvónők előtt le a kalappal. Ezt a sírós időszakok 3 évente végigcsinálni. Mindegyiken, meg a dadusokon, legalább 3 gyerek lógott, zokogva.
Valahogy szeretném ezt az őrült kiakadást megúszni, tényleg szívszorító hallgatni, pedig nem is ismerem még a gyerekeket egyáltalán. Azt mondta, hogy megy holnap is, de csak én vihetem a Dettivel. Apával ő nem megy olyan korán. Inkább én vigyem később.

Gf, hajrá nektek is! Munka?
Előzmény: gombfoci (13991)