ati86 Creative Commons License 2009.09.02 0 0 496
262. rész - Érzelmek zűrzavara
Rendezte: Jerry Jameson

Jockey: szeretne beépülni a West Star Olajtársaságba, de szüksége van a West Star részvényeseinek nevére. Megdöbben, hogy a fő vezetőknek alig van részvényük a cégnél, viszont van egy idős ember, aki 14%-ban részesedik a cégből. Kiderül, a férfi Kimberly Cryder édesapja. Találkozik April Stevensszel is, akit arra kér, viszonzásul az 5%-ért, fektesse be vagyonát West Star részvények megvételébe, szigorúan névtelenül. Aprilnek felkelti kíváncsiságát, s egy brókert keres magának, hogy ötletekkel lássa el. Nicholas Pearce-t kéri fel, hogy segítsen neki a részvényvásárlásban.

Bobby: Phillis őszintén bevallja Bobbynak, hogy cége szinte csak papíron létezik, s felesleges fenntartani. Nagyon meg van elégedve a fizetésével, de nem érzi azt, hogy hasznos lenna. Bobby is egyetért azzal, hogy a cég inkább csak vegetál, mintsem profitálna. Beszélgetésük közben érkezik egy hatalmas meghívó Bobby számára. Kiderül, az ajándékot April küldte neki, s remekül szórakoznak egy vidéki mulatóban. Bobby nagyon jól érzi magát Aprillel, de nem tud túllépni Pamela elvesztésén.
Liza egyik nap meglátogatja Christophert az iskola előtt, s a gyermek nagyon megörül neki. Hazaviszi Southorkba, ahol Ellie-vel találkozik. Christopher ezután lovagolni hívja. Mikor Bobby hazaérkezik, nem veszi jó néven, hogy Liza ismét feltűnt. Kérdi, mi a lány valódi célja, majd kitérő választ ad a kérdésre. Szerinte Bobby hermetikusan elzárja Christophert a külvilágtól.
Jennával, majd Rayjel találkozik. Elmondja, hogy Jenna volt az első nagy szerelme, de Pamela az élete szerelme. Sok szerencsét kíván testvérének.

Samantha: sok időt tölt együtt Nicholas Pearce-szel, akivel ismét utaznak. Már épp utaznának, mikor megpillantja férjét egy idegen nővel, s konstatálja, férje sosem változik. (Éppen azon a helyen, ahol Pamela és Bobby a sorozat első pár részében jelent meg, s Gary észrevette őket.) Utazása közben felhívja Claytonékat, hogy otthon van-e Jockey. Miután megtudja, hogy férfi nincs otthon, dacból áthívja magához Pearce-t, hogy elcsábítsa.

Cliff: a mai epizód alapvetően a Dandy-történet köré csoportosult. Cliff leállítja a fúrásokat, ám az öreg Dandy, miután kiengedték a sittről, ismét be akarja indítani a munkát. A munkások tiltakoznak, Dandy azonban puskával fenyegeti, s sarkallja munkára őket. Cliff értesül az incidensről, s azonnal a helyszínre repül. Dandytől elveszi a fegyvert, s kijelenti, nincs több pénze erre. A vita közepette azonban feltör az olaj, amely sajnos csak pár másodpercig tart. Az öröm így gyorsan lelankad, Dandynek mennie kell, a munkának vége szakad.

Ellie: találkozik Lizával, akit Christopher mutat be neki. Tetszik neki a lány, de nem érti, pontosan miért érdekli ennyire a fiú sorsa.

Clayton: Ellie mellett fekszik az ágyban, mikor Samantha hazatelefonál Southforkba.

Ray: Bobbyt várja, hogy megbeszéljék az esküvőt. Tisztázzák érzéseiket egymás előtt, Ray elégedett, hogy Bobby tiszta szívből elengedi Jennát.

Jenna: Bobbyval találkozik, s Rayhez kíséri. Épp meghallja, amit a két férfi beszélget a nappaliban.
Előzmény: ati86 (495)