ati86 Creative Commons License 2009.09.01 0 0 495
261. rész - Férfiak, nők, ágyak
Rendezte: Michael Preece

Jockey: egyre inkább belefolyik a Cryder házaspár életébe. Wilson feleségét akarja felhasználni céljai eléréséhez, amihez a nő is asszisztál, s becsüli Jockey rámenősségét. Kijelenti, segít Jockeynak, hogy később lemérje, melyik férfi tudott jobban a kegyeibe férkőzni. Wilson gyakran van távol, s a nő szabadidejében Jockeyval hetyeg. S habár Samanthával már egy jó ideje üdítő a kapcsolata, most mégis egy másik nő után néz. Dróton rángatja úgyszintén Casey Denault-t, akinek egyre inkább terhére van a megbízatás, de a pénzért továbbra is hajlandó Jockeynak dolgozni. Jockey célja nem más, minthogy a fiatalember üzletet köt Cryderrel, s rajta keresztül beszivárog a West Starba. Próbálja győzködni Bobbyt, hogy csatlakozzon a Wendellék elleni bosszúhadjárathoz, öccsét azonban a legkevésbé sem érdekli a bosszú. Találkozik Nicholas Pearceszel, aki figyelmezteti Jockeyt, ne avatkozzon bele az ügyeibe, mert, amit csinál, abban profi.

Bobby: megkéri Lizát, hogy Christopher miatt egy jó ideig ne találkozzanak. Bobby szerint kisfia nagyon megszerette a fiatal lányt, s traumát okozna számára egy esetleges elválás. Miután Pamela kilépett az életükből, Christopher is sebezhetőbbé vált, s meglehet, nem bírna ki egy újbóli csalódást. A lány, ha nehezen is, de belegyezik, azonban továbbra is követi őket. Liza felkeres egy ügyvédet, aki szerint joggal tarthat igényt a gyermekre, Liza azonban bizonytalan, ugyanis látja, mennyire szereti a kisfiú Bobbyt. Kiderül a lányról, hogy a néhai Jeff Faraday testvére.
Bobby egyik este összefut volt egyetemi évfolyamtársával, akivel felelevenítik a múlt szépségeit. A nő bevallja a férfinak, hogy egyetemista korában róla álmodozott, holott neki már akkor barátja volt. A remek este után felhívja Bobbyt magához, aki először vonakodik, majd végül belegyezik, hogy a nővel töltse az éjszakát. Mikor hazaér, bátyja próbálja Wendell ellen hangolni, de Bobbyt nem fűti a bosszúvágy. Újra dolgozni szeretne, de szigorúan Jockey nélkül, saját elképzelései szerint.

Samantha: egyre közelebb kerül Pearce-hez, aki hibáit lassan kezdi belátni. Egyre több időt töltenek együtt, s már Samantha világméretű cégének jövőjét tervezgetik. April Nicholas Pearce személye után nyomoztat, miután egyik alkalommal "összetévesztették" egy más emberrel. Nicholas egy esti órán épp szüleivel beszélget telefonon, mikor kiderül, valóban felismerték múltkor az étteremben, s az eredeti neve nem is Pearce. Apját az ügy jelentéktelenségéről biztosítja, nem is sejtve, hogy April már szimatoltat utána.

Cliff: minél tovább fúr lefelé, annál kilátástalanabb a helyzet. Nem találnak egyelőre semmit, Dandy Dandridge pedig eltűnik. Később kiderül, hót részegen tartóztatták le, s vitték a börtönbe. Cliffet felkeresi pénzügyi tanácsadója, aki figyelmezteti a férfit, ha továbbra is ilyen ütemben költekezik a semmire, az anyagi cső felé tendál. Személyen van jelen a fúrási munkálatoknál, de nincs semmi biztató jel.

Ellie: Claytonnal arról beszélgetnek, hány hamburgert evett meg előző este.

Clayton: Ellie-vel incselkedik, miután megtudja, hogy neje jól beevett a hagymás hamburgerből.

Ray: bejelenti Soutforkban, hogy elveszi Jennát feleségül. Bobby arca kissé ledermed, de mégis örül testvére boldogságának. Jennával épp esküvői ruhákat nézegetnek. Úgy gondolja, a lényeg nem a ruhán van, hanem a házasságon.

Jenna: az esküvőt tervezik Rayjel.
Előzmény: M47-1239 (491)