Öki Creative Commons License 1998.11.30 0 0 30
Sz'asztok !

Tudjátok én nem tapasztaltam még a MATÁV áldásait a NETezéssel kapcsolatban. Ez azonban nem a MATÁV érdeme. A cégemtől a NETszolgáltatónkig megy egy BM vonal, így igazából a telefonszámla kilőve. :-)

Viszont rengeteg ismerősömtől hallottam a panaszokat az árakról és tőletek is hasonló információkhoz jutottam hozzá.

Mivel szeretnék otthonról is felkapcsolódni, nagy dilemmában vagyok. Nem rendelkezem oly magas havi keresettel, hogy a MATÁV-ot a sima telefonálásokon túl is finanszírozzam. A teljes NET hozzáférést még meg tudnám oldani úgy, hogy ne lássa kárát a család. Azonban, ismerve a netezési szokásaimat, a telefondíjat már nem tudnám előteremteni problémamentesen.

Várom a TVNET-et, mert kb. 2 éven belül (ez a leghosszabb ideje) megcsinálja a helyi kábeles csapat. Igaz erről nem sokat tudok, de állítólag az előfizetése nem lesz olyan magas, mint a jelenlegi MATÁV-os.

Azért nem kellene a MATÁV-nak felmérnie azt, hogy a jelenlegi előfizetői közül hányan vannak azok, kik csak azért nem Neteznek otthonról, mert magasnak találják a tarifát?
Szerintem nagyon sokan lehetnek. Ha úgy vesszük egy csomó ember információ éhségben szenved és ennek csillapítását a MATÁV az áraival gátolja. Lehet, hogy az árak csökkenéséből fakadó bevételkiesést kiegyenlítené a megnövekedett vonalhasználók száma alapján beszedett alacsonyabb tarifaösszeg?
Vagy ez a gondolat csak felhőkben járás?