Én is olvastam ezeket a " mini " westies hirdetéseket, de én ezt az emberi tudatlanságnak vélem betudni. Sztem nincsenek mini westiek. Azoknak lehet mini, akik eddig nagy kutyákat "gyártottak" és most meg kistermetűeket is.
Nagyon édes Odin a macival! :) Gondolom nem az övé, mert akkor már nem így nézne ki :) mármint a maci. :D
Azt, hogy leállt a növéssel úgy érted, hogy a súly gyarapodással? :D (nem hízás!!! hisz még növekedésben van:))
Hány kiló most Odin?
Sári most 3,5 kiló. :) Szépen lassan ő is gyarapszik. Mindig annyi kiló ahány hónapos. :D Remélem 7 kilónál nem lesz több! Tegnap találkoztunk egy 1,5 éves kannal. Annyira aranyos és pörgős volt. :D Mindenkit megkergetett, de örömében! :)
Éppen most akartam megdicsérni Sárit, hogy kishíjján már szobatiszta, amikoris lepisilte a leszedhetős kárpitot. Most bedobtam a mosógépbe. Ilyenkor azért felmegy a fejembe a pumpa. És akkor még ő néz rám olyan megbánós nagy fekete gombszemekkel! Nehéz neki ellenállni! Még nem merem nagyon leszidni, mert elvileg ő még fiatal ahhoz, hogy visszatartsa. Szóval sokat nem várok el tőle.
Éppen tegnap előtt írtam, hogy nem kakilt be. Hát tegnap este nem oda csinált a hálószoba ajtaja elé! Akkorát korcsolyáztam a wc-ig! Húúú... na akkor kicsit kiakadtam. Aztán a konyhában is találtam egy aknát :D. Ma meg egyáltalán semmi sem volt az éjjel!Én nem tudom. Így fejlődik? Mert sokan azt mondják, hogy egyik napról a másikra lett szobatiszta. Sári meg hol az-hol nem. :S