Tőr a Szívbe Creative Commons License 2009.08.31 0 0 7744
Jó Szerencsét!


Karrier nálunk a bALEKhéten nem lehet beszélni üldözésről, megrémítésről. Azon az állásponton van mindenki, hogy ez egy Gólyatábornak meghirdetett program, ahol a legfontosabb cél az, hogy megismerkedjenek egymással a gólyák, még csak nem is pogányok. Az, hogy valaki elment második nap, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy elvesztettünk egy embert, lehet hogy megkeresztelkedik és akkor "nyertünk" egy megbízhatatlan embert, egy niemandot, aki csak hígítja az amúgy is elég híg levet. Ismétlem magamat nálunk nem szokás az, hogy ordibálunk velük, maximum Silentium. Ellentétben gépészéknél szerintem nincs menekvés, pedig ők a folyó másik partján mozognak ebben az esetben. Tehát az engedékenység oda vezet, hogy 15 gólya otthagyja a csapatát, a szigor meg összekovácsolja az embereket? Szerintem igen, ettől függetlenül nekem szimpatikusabb az az út, amit mi járunk.

A kőzetgyűjtős feladat tényleg ötletes, de ugye mind emlékszünk rá, hogy végül betévedtek egy kocsmába, ahol elitták a pogányok összes pénzét.

Szacsa a te kérdésedre már nehezebb a válasz. A helyes egy szubjektív fogalom, szóval csak arról beszélhetek, hogy nekem mi a helyes. Ismételni tudom magamat, a Firmák megnyilvánulásaiból táplálkozom. Vagy teljesen más a utat járnék az illetővel, de az is lehet, hogy részben igazat adok neki. Azt viszont el kell fogadni, hogy mind emberek vagyunk, különböző előélettel, ezért soha nem valósulhat meg az, hogy valaki rámutat arra, hogy na ez a helyes út és azt mindenki elfogadja, s helyesnek is tartja.

Ki tudna valaki engem okosítani a Steingrubei Nakközség ördögűzéséről?