Jennyfere Creative Commons License 2009.08.31 0 0 249

Nem tudom szerepel-e már, de szeretném a szégyenfalra felírni az egész Őrmezői Kisállatkórházat, Dr. (?) Juhász Tamás állatorvossal együtt.

 

Az egy dolog, hogy egy kullancsot sem tudnak kivenni, az azzal kapcsolatos esetleges szurikat hírből sem ismerik.Viszont az tűrhetetlen, hogy az agyonsminkelt műkörmös műtő asszisztens csaj lábbal tolja ki a rendelőből a frissen hasi műtétes kutyát aki lábra sem tud állni mert még fel sem ébredt az altatásból. Mindezt Juhász Tamás doki előtt, aki a rendelő vezetője. Nem csak nem szólt rá a csajra, hanem rá is segített, elvégre két lábbal könnyebb. Se gallér, se kanül (be is gyulladt rendesen), semmilyen utasítás csak a pénzért nyújtják a markukat. Az egyetlen ok, amiért nem vertem meg ott helyben őket, mert a kutyámmal voltam elfoglalva, mert az összes ott lézengő doki le se szarta.... Arról nem is beszélve hogy vajon hogyan lehet úgy operálni , hogy közben rendel valaki. Mert én direkt azt az orvost kéretem fel, amíg pedig a kutyám a műtőasztalon feküdt igen csak cserélődtek a paciensek a szobában, ahol ajtónyíláskor láttam a dokit!! Aljas, szemét hazudozók.

 

A kutyám életét Dr. Balogh Lajos Doktor Úrnak köszönhetetm, aki a leglelkiismeretesebb állatorvos, akit valaha is ismertem, és kiemelkedő szaktudással rendelkezik daganatok terén.

 

Ha valaki szereti a kutyáját, Őrmezőre soha ne vigye.