vasvella Creative Commons License 2009.08.30 0 0 9013
sorry de a pimaszságomra megjönnek a válaszok. csak kicsit kóstoltalak hogy élsz -e még mégegyszer bocs ,azért jöhetnek a focihírek is,meg más is .amúgy honnan tudod a fociinfókat ha nem vagy mindig ittlent.

akinek nem inge ne vegye magáraᅜ
innen is látszik hogy sokan olvassák a topicot, de nem publikálnak értelmes dolgokat, viszont ha valaki ír, másnap arról beszél mindenki. napersze a váaszok is megjönnek.
így van ez akkor is mikor szigligetért , vagy szigligetiekért kell tenni -a nagyszájuak eltünnek a balfenéken vagy valamit cserébe kérnek -kétszerannyit,-persze hogy jóljárjanak --.tisztelet a kivételnek ,mint írtam akinek nem inge ne vegye magára.--gondolok ilyenkor helyi fesztiválokra, utána persze a kritizálás az fullon megy , de arra kevésbé sem gondol senki hogy ezt emberek ingyen és szívből teszik . kiváncsi leszek a szüreti felvonulásra,

a hétvégén lesenceistvándon lesz a kistérségi szüret ahol szigligetiek is felvonulnak és fellépnek .és egy kis önimádat . hajrá nekünk! szigligeti könyvtaros mindjárt leírja a menetrendet is.?
Előzmény: pipacsmező (9010)