Bazarghai
2009.08.30
|
|
0 0
7799
|
Szia Béla! Ne feledd, az én robogóm, ami végül is hozzád került, bizony kefés motorú volt, és nekem semmi kifogásom nem volt ellene. Az a baj, h snow1 sem tudja eltüntetni a 100 dolláros postát ebay-en. Nekem pedig csak és kizárólag 24 volt kell. :) A "KERS" dobozom, mint láttad a képeken már készen van, hozzáméretezve a cruiser vázhoz. pont két akku fér el benne, nincs bővítési lehetőség. Azonkívül sokat szenvedtem vele, mire összehoztam és nem akarom veszni hagyni. A robimon kívül mindkét binyiglim 24 voltos volt 200-250 watt teljesítménnyel: ez a kb 25 km/h nekem bőven elég munkába járáshoz, meg arra, h 3 sörrel a bendőmben hazahozzon büntetés nélkül. Sok ember aki kérdezte mennyi a hatótávom, csak legyintett mikor mondtam a 15 km-t. De milyen kellemes az, mikor melóba beérsz 7-10 (3 km) percen belül és nem vagy fáradt egy cseppet sem. :) Induláskor mindig segítem a motor munkáját, így könnyen kilőhet az ember kereszteződésnél. Haladásra meg elég a 25 km/h főleg akkor, ha egy átlag bicikli fékeit vesszük alapul. Írd meg nyugodtan az ismerősödnek, hogy mélezzen meg, szívesen összerakom neki a védelmet. G |
Előzmény: dube (7798)
|
|