Törölt nick Creative Commons License 2009.08.30 0 0 14184
Na, végre tegnap, hosszú huzavona után hívtak a földhivatalból, hogy elkészült az albetétesítés a társasházra és én végre széljegyen tulaj vagyok. Végre a bank kifizeti a beruházót és én végre nyugodt szívvel tudom folytatni a belső munkálatokat.

Kedden érek rá elmenni fürdőszobázni.
A falba építhető wc-öblítő rendszerrel hogy álltok? Először azt akartam, de az üzletemben ilyen van, hát csordogál néha elég rendesen, a mellettem lévő üzletben múltkor 4 nap alatt 4 köbméter (4000 liter!!!) víz folyt el alattomosan, most is készülök kivenni egy üzletet, abban meg látom, hogy szét van szedve a nyomógombos rész. Mondom, mi van vele? Folyik... jaaaa, mondom, akkor ezt sürgősen orvosolni kell, mert addig nem veszem át az üzletet. Szóval eddig 3 nyomógombossal találkoztam aktív használat során, mindegyikkel elég nagy gondok voltak. Pedig nem piaci termék volt, hanem grohe...
Szóval, szép lenne, ha nem kéne néznem randa wctartályokat, de nem mindenáron. Nem szeretnék félévente budijavítót kihívni...közületek van valakinek hosszútávú tapasztalata ilyen monoblokkos (?) izével?