öntőszacsa Creative Commons License 2009.08.29 0 0 7739

Jó szerencsét!

 

Meg lettem szólítva, így hozzászólok.

 

Nem az italozással van a baj, hanem, hogy nincs mellette egyéb teljesítmény.

 

Megalázzák az elsőst... blablabla liberalizmus (hamarosan beiktatják a balekombudsman-). Cefrééket csapágygolyóval lövöldözték a Firmáik, minket kihajtottak kedden délután kettőkor a főtérre strihelni, ha valami nem tetszett már kaptuk is a nyakast, olykor bányajáróval. Nem volt ezzel baj, mert mellette figyeltek ránk, segítettek a tanulásban, felkeltettek és berugdostak órákra, zéhákra, a vizsgák előtt/alatt/után velünk voltak.

Egyszóval közösséget vállaltak velünk, miközben a tradícionális nehézipari módszerekkel mutatták meg, ki az úr a háznál. ELfogadtuk, természetes volt, hogy a baleknak CSAK KÖTELESSÉGE VAN.

Manapság az a módi, hogy a baleknak vannak a jogai, majd a jogai, majd a jogai, utána a jogai, esetleg némi kötelessége is.

Aki megalázottnak érzi magát, az menjen a büdös francba, sírjon anyuci szoknyája mellett, HA A SELMECI DIÁKOK ELITKÉNT VISELKEDNEK! Persze azt is tisztázni kell, mitől lesz a selmeci diák elit...

Egy biztos, a részegen fetrengéstől, majd hőbörgéstől nem.

 

Mókás azt látni, hogy a mostani ifjoncfirmák azokat a viselkedési formákat csinálják, amelyeket néhány éve még kritizáltak. Ez is kettősmérce.

 

Egyértelműen tévúton vannak. Kinek a dolga megmutatni a helyes irányt? Hiszen önmaguktól nem tudják, látható. Ha tudnák, arra mennének.

 

Most, hogy Gólyatáborok/Balekhetek vannak újra felmerül a kérdés, kinek a dolga megmutatni a helyes, selmeci irányt? Egyáltalán kell-e a selmeci irány (számomra nem kérdés, hogy IGEN)? Vagy hagyjuk és végignézzük, hogy a selmeci gondolatok elvesznek a drogos/térdnélülepesnadrágos/csinoshajú/egytucatcsajospasis/globalizáltfosos masszában.

 

gyöpös